Εχθρός του Καλού… το Καλύτερο

Η ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια διαρκή πάλη για την καλύτερη διαβίωση των δημοτών. Η πεποίθηση πως αυτό είναι κάτι το απλό και εύκολο δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση και ένα μεγάλο ψέμα προκειμένου να υποδαυλιστεί η σημασία της σωστής Διοίκησης του εκάστοτε Δήμου.

Το 2014, μετά από μια θητεία 3,5 χρόνων στην ελάσσονα αντιπολίτευση, στο Τοπικό Συμβούλιο Αργυρούπολης έλαβα την απόφαση να συνταχθώ, μακριά από κομματικές ιδεολογίες με έναν άνθρωπο που δεν έβλεπε την Δημαρχία σαν συμφέρον, αλλά σαν μια πρόκληση για την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης. Πέντε χρόνια μετά αυτός ο άνθρωπος, που δεν είναι άλλος από τον νυν Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο δικαίωσε την επιλογή μου αλλά και την ψήφο των συμπολιτών μου, τόσο ως προς εκείνον αλλά και ως προς το πρόσωπο μου.

Με την διενέργεια 250 έργων, κατά πολλά περισσότερα από όσα δεσμευτήκαμε το 2014 και τις σκέψεις για ακόμη περισσότερα να μην σταματούν αλλά και για τον Δήμου που έχει να «αντιμετωπίσει» την μεγαλύτερη επένδυση που έχει γίνει στην Σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας το στοίχημα και οι απαιτήσεις γίνονται ακόμη περισσότερες και εχθρός του καλού να γίνεται όχι το καλό… αλλά το καλύτερο.

Οι κοινότητες όμως του Δήμου έχουν επίσης να παίξουν έναν τεράστιο ρόλο στην αυριανή μέρα. Τα τοπικά συμβούλια τόσο του Ελληνικού όσο και της Αργυρούπολης, αναβαθμισμένα και με καθοριστικό ρόλο πλέον στην διενέργεια της διοικήσεως αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι για την καλυτέρευση της καθημερινότητας της πόλης μας. Απαλλαγμένα από τον καθαρά γνωμοδοτικό χαρακτήρα που είχαν μέχρι τώρα, το έργο των συμβουλίων της εκάστοτε κοινότητας γίνεται μια νέα πρόκληση στα χέρια μας και αποτελεί την κινητήριο δύναμη να κάνουμε μια καθημερινότητα ακόμη πιο ολοκληρωμένη και φιλική προς τον δημότη.

Στις 26 Μαΐου, ζητώ ξανά την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας. Μια εμπιστοσύνη που δεν χαρίζεται χωρίς προϋποθέσεις, μια εμπιστοσύνη που καλούμαι να την επιβεβαιώσω με όλες μου τις δυνάμεις, κάνοντας περήφανους και εσάς για την επιλογή σας, τον Γιάννη Κωνσταντάτο για την τιμή να με θέσει ακόμη μια φορά στην εκλογική ετυμηγορία σας, αλλά περισσότερο για να είναι άξια μια γενιά νέων ανθρώπων που έχει ανάγκη να εκφραστεί και οι ιδέες τις να μην αποτελούν όνειρα «θερινής νυκτός» αλλά όραμα για κάτι καλύτερο. Η εμπιστοσύνη σας μας ωθεί να κάνουμε ακόμη περισσότερα.

Μετά τιμής,

Βάλλας Γεώργιος

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Αργυρούπολης

Ενωμένη Πόλη, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.