Food from Soul

Θα μας ρωτήσετε γιατί μια απόφοιτος του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ γράφει συνταγές; Γιατί αφενός αποφάσισε να σπουδάσει μαγειρική (αν και αγαπάει εξίσου και την ζαχαροπλαστική) και αφετέρου γιατί όταν έχεις την όρεξη και το ταλέντο της Παγώνας, τα πράγματα γίνονται εκρηκτικά νόστιμα!

Πρόσφατη Ανάρτηση
  • Η ημέρα των ερωτευμένων είναι μια ανάσα μακριά και τι πιο ωραίο να τη γιορτάσουμε με μια πανεύκολη συνταγή γεμάτη σοκολάτα! Υλικά 150 γρ βούτυρο λιωμένο 200 γρ ζάχαρη 4 μεγάλα αβγά 1 βανιλίνη 70 γρ […]

Παλαιοτερεσ αναρτησεισ