For the English version click HERE
Υλικά για 4 άτομα
Υλικά Βάσης
Μαρούλια γαλλικά 2 τεμ.
Ζαμπόν 100γρ
Ένταμ ή Έμενταλ τυρί 100γρ
Ροστ μπίφ 100γρ
Κοτόπουλο στήθος βραστό 100γρ
Υλικά Σάλτσας
Μαγιονέζα 100γρ
Κέτσαπ 2 κ.σ
Ταμπάσκο 3 σταγόνες
Κονιακ, Αγγλική σάλτσα κ.π*
Πιπέρι Καγιέν 1 κ.γ
Αλατι, Πιπέρι κ.π
Υλικά ντεκόρ
Αυγό κ.π
Τοματίνια κ.π
*κ.π. = Κατά Προτίμηση
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα μαρούλια
Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες το ζαμπόν, το τυρί το ροστ μπιφ και το κοτόπουλο.
Ντεκοράρουμε σε πιάτο ή σαλατιέρα, καλύπτουμε με την σάλτσα και προσθέτουμε το ντεκόρ.
Πάνου Κώστας, Σεφ