Σαλάτα του Σεφ

      No Comments on Σαλάτα του Σεφ

For the English version click HERE

Υλικά για 4 άτομα

Υλικά Βάσης

Μαρούλια γαλλικά                  2 τεμ.

Ζαμπόν                                    100γρ

Ένταμ ή Έμενταλ  τυρί          100γρ

Ροστ μπίφ                                 100γρ

Κοτόπουλο στήθος βραστό   100γρ

Υλικά Σάλτσας  

Μαγιονέζα                               100γρ

Κέτσαπ                                   2 κ.σ

Ταμπάσκο                              3 σταγόνες

Κονιακ, Αγγλική σάλτσα      κ.π*

Πιπέρι Καγιέν                        1 κ.γ

Αλατι, Πιπέρι                           κ.π

Υλικά ντεκόρ

Αυγό                                   κ.π

Τοματίνια                           κ.π

*κ.π. = Κατά Προτίμηση

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα μαρούλια

Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες το ζαμπόν, το τυρί το ροστ μπιφ και το κοτόπουλο.

Ντεκοράρουμε σε πιάτο ή σαλατιέρα, καλύπτουμε με την σάλτσα και προσθέτουμε το ντεκόρ.

Πάνου Κώστας, Σεφ

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.