ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλους όσους μας στήριξαν και ακόμα μας στηρίζουν στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε αυτόν τον χώρο έκφρασης απόψεων.

Για αυτό το λόγο, σε συνεργασία με την Πιτσαρία Μανιτάρι στην Αργυρούπολη, προσφέρουμε σε 2 τυχερούς ένα γεύμα με την διαχειριστική ομάδα του Smashpoint στο οποίο θα συζητηθεί… βασικά τα πάντα όσα έχουν ενδιαφέρον να συζητηθούν.

Οι δύο τυχεροί θα βγουν μετά από κλήρωση. Ο πρώτος εκ των δύο που θα κληρωθούν, θα έχει και την δυνατότητα να φέρει μαζί του ένα οποιοδήποτε άτομο της επιλογής του.

Για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση πρέπει να κάνετε κοινοποίηση την ανάρτηση του Facebook και να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλοι εκτός από:
α. Μέλη των οικογενειών και συγγενείς εως Β’ Βαθμού των διαχειριστών και των συντελεστών του Smashpoint
β. Εργαζόμενοι και μέλη των οικογενειών των εργαζομένων στην Pizzaland Μανιτάρι στην Αργυρούπολη
γ. Οι συντελεστές του Smashpoint, οι οποίοι έχουν δημοσιεύσει άρθρο εντός των τελευταίων 2 μηνών.

2. Για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση οφείλετε να κοινοποιήσετε την ανάρτηση του Facebook και όχι απευθείας το παρών άρθρο. Επιπλέον, όσοι έχουν κοινοποιήσει την ανάρτηση του διαγωνισμού, αλλά δεν έχουν κάνει Like στην σελίδα του Smashpoint στο Facebook, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση.

3. Παλιοί αναγνώστες, οι οποίοι έχουν ήδη κάνει Like την σελίδα μας στο Facebook, αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής αυτόματα μόνο με την κοινοποίηση του διαγωνισμού.

4. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 οπότε και θα γίνει η κλήρωση των νικητών. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευτούν στο site και θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα μέσω facebook. Η διαδικασία της κλήρωσης, η διεξαγωγή της και τα αποτελέσματά της θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε θα ήθελε να τα ελέγξει.

5. Το γεύμα θα γίνει βράδυ καθημερινής, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα από το μαγαζί. Όρος απαραίτητος για την διεξαγωγή είναι να ευκαιρούν και οι δύο τυχεροί νικητές του διαγωνισμού. Η συνεννόηση ανάμεσα στους τυχερούς και το μαγαζί θα γίνει απευθείας από την διαχειριστική ομάδα.

6. Θα υπάρχει συγκεκριμένο μενού, προσφορά του μαγαζιού.

6. Η διαχειριστική ομάδα του Smashpoint.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους του διαγωνισμού χωρίς περαιτέρω ενημέρωση πέραν από την αναδημοσίευσή τους στον δικτυακό χώρο www.smashpoint.gr

Καλή Επιτυχία!

Λίγα λόγια για το μαγαζί:

Το Pizzaland Μανιτάρι στην Αργυρούπολη είναι ένας χώρος ζεστός και φιλικός με ιδιαίτερα καλό φαγητό. Εκτός από τις, αναμενόμενες πίτσες, προσφέρει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία πιάτων για κάθε γούστο και τα οποία θα ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους.
Pizzaland Μανιταρι, Εθνάρχου Μακαρίου 46-48, Αργυρούπολη 164 52

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *