Ένα φράγμα χαρακτηρισμών δεν σταματάει ένα τσουνάμι λαϊκής θέλησης

Ένα συλλαλητήριο ομοψυχίας, εθνικής ταυτότητας, όπου 1.5 εκατομμύριο κόσμος κατέβηκε να συμμετάσχει μακριά από πολιτικά φρονήματα και ιδεολογίες αμαυρώθηκε από τον υπερασπιστή του λαού… το κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσημη ανακοίνωση του δεν ήταν παρά μια απαξίωση στην συγκέντρωση, την οποία χαρακτήρισε ως μάζωξη εθνικιστών και ακροδεξιών που δεν κοιτάνε το συμφέρον της χώρας και θέλουν να δημιουργήσουν χάος.

Επίσης, σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ, η παρουσία των βουλευτών της ΝΔ ήταν η στροφή στην ακροδεξιά που έχει πάρει η αξιωματική αντιπολίτευση… βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν είδε την ευρωβουλευτή κα. Καιλή. Τον ευρωβουλευτή κ. Μαριά από το συγκυβερνών ΑΝΕΛ… μάλλον κοίταξε επιλεκτικά με σκοπό να συρρικνώσει αυτή τη μάζωξη πατριωτισμού.

Και αν ακούσουμε πράγματι τον κ. Τσίπρα, τότε ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ακροδεξιός… Και το ίδιο η οικογένεια του κ. Καμμένου που όπως δήλωσε θα ήταν σήμερα παρούσα. Απορώ τότε πως ακόμα δέχεται να συγκυβερνά με έναν ακροδεξιό που είναι επικίνδυνος για το συμφέρον της χώρας…

Δεν είχα την τύχη να είμαι στο συλλαλητήριο, αλλά πραγματικά ήθελα να ήμουν, μακριά από κάθε πολιτική ταυτότητα, γιατί είμαστε Έλληνες και αν δεν τιμήσουμε την ιστορία μας θα την ξαναζήσουμε ακόμη χειρότερα… Και πραγματικά αυτός που απαξιώνει το λαό έτσι και προσπαθεί να κάνει μικροπολιτική… Αυτός χτυπάει το συμφέρον της χώρας και είναι Ανθελληνας… ο νοών νοήτω.

Το μήνυμα είναι ένα λοιπόν από την σημερινή συγκέντρωση… Στην ψυχή και μακριά από κάθε πολιτική ο Έλληνας έχει ψηλά το εθνικό αίσθημα και μάλλον η κυβέρνηση είναι τόσο μοντέρνα που… δυστυχώς το ξέχασε!

  Βάλλας Γεώργιος, Τοπικός Σύμβουλος Αργυρούπολης
Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *