Οικονομόπουλος: Χειμώνας 2019 – 2020

Ο Νίκος Οικονομόπουλος τραγουδάει για 3η χρονιά στο Κέντρο Αθηνών (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη). Μαζί του είναι ο Αναστάσιος Ράμμος, η Josephine και οι Otherview.

To SmashPoint διασκέδασε μαζί τους την επομένη της πρεμιέρας του και κάθισε ως τις 5:30 το πρωί. Ο Νίκος ήταν καθηλωτικός και μετέδιδε την θετική του ενέργεια και το πόσο του άρεσε που ήταν με τον κόσμο και του τραγουδούσε. Τη δεύτερη φορά που βγήκε τραγούδησε για τουλάχιστον 2 ώρες και όταν φύγαμε είχε ακόμη μισή ώρα.

Ο Νίκος στο 2ο πρόγραμμα όπου δίνει πόνο μέχρι τις 6 το πρωί περίπου

Γενικότερα το όλο πρόγραμμα αξίζει να πάτε να το δείτε. Όλοι τους είναι καταπληκτικοί και ανεβάζουν το κέφι στα ύψη.

Αναστάσιος Ράμμος

Η μόνη μας μικρή παρατήρηση είναι ότι κάποια στιγμή η Josephine τραγουδούσε κανονικά ενώ συγχρόνως υπήρχε και playback (λογικά για συγκεκριμένα τραγούδια και συγκεκριμένους λόγους – π.χ. δεύτερες φωνές). Απλά κάποια στιγμή ξεχάστηκε για λίγα δευτερόλεπτα και ακούστηκε το playback ενώ εκείνη είχε το μικρόφωνο κατεβασμένο. Ένα γεγονός μικρό γιατί η Josephine ήταν αντάξια της όλης ομάδας απλά εμείς, και ελπίζουμε να είμαστε οι μόνοι, το παρατηρήσαμε.

Τέλος επειδή δε μπορούμε να μην το αναφέρουμε αφού τον αγαπάμε, μαζί μας, παρακολούθησε το πρόγραμμα και ο Γιώργος Σαμπάνης, που ήταν φιλικότατος και έδειξε να έχει πολύ καλή σχέση με τον συνάδελφο του, Νίκο Οικονομόπουλο.

Γιώργος Σαμπάνης

Σαράφη Βασιλική, Επικοινωνιολόγος – Κοινωνιολόγος

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *