ΘΕΛΩ ωραίο μαλλί και το θέλω ΤΩΡΑ

Για σχεδόν δύο μήνες τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής ήταν κλειστά. Εντάξει, το άντεξα. Αλλά επιτρέπεται να πηγαίνω πρωί πρωί, χωρίς ραντεβού, πρώτη μέρα που άνοιξαν για να μου φτιάξουν το μαλλί, και να τολμούν να μου λένε ότι δε μπορούν να το κάνουν; Απαράδεκτο! Με χάσατε από πελάτισσα.

“Η πελάτισσα που κανείς δεν θέλει να έχει”

Λίγες ώρες πέρασαν από τότε που άνοιξαν τα κομμωτήρια και τα ινστιτούτα αισθητικής και ήδη το ένα συμβάν διαδέχεται το άλλο. Το παραπάνω συμβάν έγινε σήμερα μπροστά μας και δυστυχώς έγιναν πολλά παρόμοια περιστατικά όχι μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλά και σε άλλα κέντρα αισθητικής.

Πραγματικά αναρωτιέμαι η συγκεκριμένη κυρία και οι όμοιοι της δεν γνωρίζουν τα νέα μέτρα; Δεν σέβεται τα μέτρα της Κυβέρνησης, ας πούμε ότι είναι “επαναστατική φύση”. Δεν σέβεται την υγεία των άλλων, αλλά εδώ δεν σέβεται την δική της (που θα υποφέρει πρώτα και μετά θα μεταδώσει ότι μεταδώσει). Αλλά να μην σέβεται του ανθρώπους που θα περάσουν τα πάνδεινα για να εξυπηρετήσουν τους πάντες;

Όλοι αυτοί που δουλεύουν για να μας φροντίσουν θα είναι συνεχώς όρθιοι επί ώρες για τις επόμενες εβδομάδες! Ας τους σεβαστούμε και κυρίως ας σεβαστούμε την υγεία των συνανθρώπων μας ώστε να γίνει μια πραγματική επιστροφή στην κανονικότητα.

Σαράφη Βασιλική, Επικοινωνιολόγος – Κοινωνιολόγος

και

Μάμαλης Μάμαλης, Οικονομολόγος

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *