Προχώρα Αρχηγέ!

      No Comments on Προχώρα Αρχηγέ!

Ρε παιδιά, ούτε στο Γυμναστήριο δε μπορεί να πάει κανείς χωρίς να ακούσει για το Μακεδονικό. Δηλαδή να κάνω βάρη και να ακούω για τον Ζαβό; Όχι τον δικό μας ρε, τον άλλον τον Σκοπιανό. Ναι Ζάεφ, μπράβο.

Εγώ σε αυτά είμαι σταθερός υπέρμαχος του Αρχηγού. Ένας είναι ο Αρχηγός, ο Πάνος, ο Πανάρας ο Καμμένος. Και καλά τα λέει και πατριώτης είναι και δε θα πάει μπροστά αυτή η συμφωνία, αλλά δεν μας αφήνει έτσι ο Αρχηγός! Έχει και plan B! Και πήγε και στην Αμερική να τους καθησυχάσει ότι το έχει και όλα είναι υπό έλεγχο. Ε καλά έκανε, σύμμαχοι είναι κι αυτοί, να τους προσέχουμε. Μην πανικοβληθούν χωρίς λόγο… και πατηθεί κανένα κουμπί άκυρο… λίγο το έχετε;

Και όχι μόνο αυτό, αλλά δείχνει και το μέγεθός του ο Αρχηγός! Όχι αυτό ρε, το πολιτικό του μέγεθος. Του πάει κόντρα ένας Υπουργός Εξωτερικών; Χα! Ώρα καλή στη πρύμνη σου κι αέρα στα πανιά σου! Άκου που θα πας κόντρα εσύ στον Στρατηλάτη! Και έμαθα ότι ο τύπος έχει και πλατεία με το όνομά του, Αρχηγέ να ζητήσεις να αλλάξει όνομα! Πλατεία Στρατηλάτη Καμένου! Ωραία ακούγεται, το έχεις.

Εντάξει βέβαια, έγινε στα Σκόπια μια στραβή. Εκεί που είσαι προφήτης ότι δε περνάει στα Σκόπια αυτή η συμφωνία τη παρασκευή, να περνάει και να είσαι σε μια μέρα από προφήτης γελωτοποιός. Σαν αυτό που είχε πάθει ο Καραμανλής ο μικρός στις εκλογές που στις 7 κέρδιζε και στις 9 έχασε… μη σου τύχει.

Και ρε Αρχηγέ, μισό για να καταλάβω. Λες ότι χρηματίστηκαν οι βουλευτές για να ψηφίσουν. Μα…. αφού είναι 100% υπέρ τους η συμφωνία, γιατί χρειάστηκε να χρηματιστούν; Δηλαδή δε φτάνει που τους τα δίνουμε όλα, τους πληρώνουμε κι από πάνω; Δε κάνουμε κι εμείς το ίδιο, συμφέρον ακούγεται. Αλλά εντάξει, εσύ ξέρεις, για αυτό είσαι Αρχηγός.

Και με τα γατάκια που νομίζουν ότι θα σου πάνε κόντρα, καλά ξηγήθηκες. Όχι τους κάναμε ανθρώπους και μας λένε τώρα τα δικά τους. Ρε που θα ήσασταν ρε αν δεν ήταν ο Αρχηγός; Αλλά κι εσύ Αρχηγέ… έκανες τα λάθη σου. Μα τον έβαλες τον άνθρωπο από το να ασχολείται με βατράχια σε υπεύθυνη θέση; Τι ποιον ρε, αφού και το όνομά του από εκεί το πήρε, ο Κουάκ! Κουίκ; Δε ξέρω, αλλά χρειάζεται να μάθω, ξέρει ο Αρχηγός, εμένα θα ρωτήσει;

Προχώρα Αρχηγέ! Έχεις ακόμα 100 μέρες περίπου να λες τα δικά σου και να γίνεσαι προφήτης! Βέβαια μετά θα έρθει εδώ η συμφωνία και να δούμε πόσοι θα έχουν μείνει μαζί σου… Μη σκας όμως, εγώ θα σε στηρίζω πάντα! Και έχεις και άλλους 2 εδώ στο γυμναστήριο δικούς σου… εντάξει λένε ότι το μυαλό τους έχει γίνει μπεσαμέλ από τα αναβολικά, αλλά είναι πιστοί δικοί σου!

Εμείς κι εσύ και αν ψηφίσουν και οι χοληστερίνες και τα τριγλυκερίδια όχι Βουλή να μπούμε, Κυβέρνηση βγάζουμε! Πάμε γερά!

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *