Αποκλειστικό – Έντονη επίθεση της Χαμάς σε στόχους στο Ισραήλ

Σύμφωνα με την μαρτυρία ανθρώπου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκεί (και ελπίζουμε για την ασφάλειά του) σημαντική επίθεση έχει εξαπολύσει αδιακρίτως η Χαμάς εναντίων στόχων στο Ισραήλ. 100 πύραυλοι έχουν εκτοξευθεί εντός της τελευταίας ώρας ενώ δεν δείχνει ότι η επίθεση θα σταματήσει σύντομα.

Όλα ξεκίνησαν όταν τμήμα των μαχητών της οργάνωσης συνάντησαν μια ομάδα Ειδικών Δυνάμεων του Ισραηλινού Στρατού. Στην συμπλοκή που επακολούθησε ένας στρατιώτης έχασε τη ζωή του μαζί με 7 μαχητές της οργάνωσης, ένας εκ των οποίων ήταν Διοικητής της τοπικής ταξιαρχίας. Η επίθεση με πυραύλους που ακολουθεί φέρεται να είναι αντίποινα για τον θάνατο του Διοικητή της οργάνωσης.

Πληροφορίες επιπλέον αναφέρουν ότι έγινε επίθεση σε σχολικό λεωφορείο με αντιαρματικό βλήμα, η οποία, ευτυχώς, προκάλεσε μόνο τον τραυματισμό του οδηγού, καθώς το βλήμα διαπέρασε το λεωφορείο και εξερράγη εκτός του και σε σχετική απόσταση. Ο οδηγός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείου και οι πληροφορίες λένε ότι τα τραύματά του είναι βαριά μεν, αλλά δεν έχει χαθεί η ελπίδα αποκατάστασής του.

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *