Υβριδικός Πόλεμος στην Ελλάδα

Με τον όρο Υβριδικός πόλεμος εννοείται ο πόλεμος που συνδυάζει ειδικές επιχειρήσεις όπως και συμβατές στρατιωτικές επιχειρήσεις. Οι ειδικές επιχειρήσεις περιλαμβάνουν τη αποστολή ειδικών δυνάμεων αλλά και πρακτόρων για να προετοιμάσουν το έδαφος μιας συμβατής επιχείρησης από το στρατό. Πολύ καλό παράδειγμα είναι η πρόσφατη κρίση στην Ουκρανία που μήνες πριν την εισβολή των Ρωσικών στρατευμάτων είχαν αναπτυχθεί Ρώσοι κατάσκοποι που συνέλεγαν πληροφορίες ενώ άλλοι πράκτορες προετοίμαζαν το πληθυσμό για την εξέγερση και εν συνεχεία προωθούσαν τις θέσεις των Ρωσόφωνων στα ΜΜΕ. Εν συνεχεία ξεκινά η εξέγερση των Ρωσόφωνων της Ουκρανίας και δια μαγείας όλοι ήταν άριστα εξοπλισμένοι και οπλισμένοι  (φυσικά και ήταν στελέχη των Ρωσικών ειδικών δυνάμεων και όχι απλοί εθνοφύλακες όπως τους δήλωσαν) που κατέλαβαν καίρια σημεία (οδικούς κόμβους, αεροδρόμια, ραδιοφωνία κ.α) που επέτρεψαν στην πιο εύκολη κίνηση των Ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων.

Όπως σε όλες τις χώρες έτσι και στην Ελλάδα δρουν κατάσκοποι και πράκτορες ξένων κρατών. Σαν κατασκόπους ορίζουμε ένα άτομο που συλλέγει πληροφορίες στρατιωτικού και πολιτικού ενδιαφέροντος ενώ σαν πράκτορα κάποιον που έχει σαν σκοπό την οργάνωση δράσεων (προπαγάνδα, δημιουργία αστάθμητων παραγόντων κ.α) ενάντια στο κράτος που δρα.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι έχουμε ομάδες κατασκόπων και πρακτόρων στην χώρα μας, αλλά το πρόβλημα είναι ότι εμείς δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΕ για να τους αντιμετωπίσουμε. Το ερώτημα είναι γιατί δεν προσπαθούμε να χτυπήσουμε τους πράκτορες που δρουν στην Ελλάδα και επιβουλεύονται η ειρήνη, την ασφάλεια και την εδαφική μας ακεραιότητα; Ας δούμε 3 χώρες που έχουν  σημαντική δράση πρακτόρων στην Ελλάδα:

 • Το 84% των Ελλήνων πολύ σωστά θεωρεί ότι ο κύριος εχθρός μας είναι η Τουρκία. Ας δούμε τις δράσεις της Τουρκίας εις βάρος της χώρας μας.
  • Το 2011 ο υποψήφιος για πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ δήλωσε δημόσια σε προεκλογική ομιλία ότι οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες (ΜΙΤ) ευθύνονται για τους εμπρησμούς στην Ελλάδα τη δεκαετία του 1990, δηλαδή παραδέχτηκε μια πράξη πολέμου εις βάρος της χώρας μας. Τι έκανε η Ελλάδα και το ΥΠΕΞ; Τίποτε. Ούτε κυρώσεις ούτε διακοπή διπλωματικών και εμπορικών σχέσεων, ούτε να τους οδηγήσει στο Διεθνές Δικαστήριο που θα κερδίζαμε τρομερές αποζημιώσεις (θα γλυτώναμε και τίποτε μνημόνια).
  • Λόγω της ηλίθιας θεώρησής μας ότι οι Έλληνες μουσουλμάνοι είναι Τούρκοι τους επιβάλλουμε παρά την θέλησή τους να μάθουν Τούρκικα, παρόλο που οι περισσότεροι αντιδρούν. Έτσι δεχόμαστε να έρχονται μουφτήδες και δάσκαλοι από την Τουρκία να διδάσκουν τα Ελληνόπουλα και εννοείται ότι οι μουφτήδες και οι δάσκαλοι είναι όλοι πράκτορες της Τουρκίας και διδάσκουν στα Ελληνόπουλα όχι μόνο Τούρκικα αλλά περνούν την Τουρκική προπαγάνδα για την ένωση της Θράκης με την Τουρκία. Δηλαδή δημιουργούν μια 5η φάλαγγα. Τι κάνει το υπουργείο παιδείας; Τίποτε.
  • Την ίδια στιγμή υπάρχουν και Έλληνες βουλευτές μουσουλμάνοι το θρήσκευμα που με την κάλυψη της βουλευτικής τους ασυλίας και την αδράνεια του κράτους προωθούν την Τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη και δεν κρύβουν τις σχέσεις τους με την Τουρκία και το όραμά τους για κοσοβοποίηση της Θράκης. Μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο θα σας επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μου.
  • Σαν την Κρυπτεία των Σπαρτιατών, οι πράκτορες των Τούρκων χρησιμοποιούν βία σε καθένα που θα τους εναντιωθεί ή θα προσπαθήσει να βγει από το μανδρί. Ξυλοδαρμοί, εμπρησμοί, επιθέσεις ενάντια σε Πομάκους είναι συνηθισμένα περιστατικά στη Θράκη. Ας μην ξεχνάμε και τη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από Τούρκους πράκτορες διότι δίδασκε Ελληνικά στους Πομάκους.
  • Η ΜΙΤ έχει οργανώσει και χρηματοδοτεί το DEB (Κόμμα Ειρήνης και Φιλίας) στην Θράκη που προωθεί την ιδέα της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης (δηλαδή απόσχιση της Θράκης από την Ελλάδα όπως έγινε με το Κόσσοβο). Επίσης έχει φέρει τη τράπεζα Ziraat που είναι βιτρίνα της ΜΙΤ για να συλλέγει πληροφορίες και χρηματοδοτεί πράξεις κατασκοπίας εις βάρος της χώρας μας. Εμείς στελέχη του DEB τα κάναμε και βουλευτές ή συμβούλους υπουργών!!!
 • Οι μυστικές υπηρεσίες της ΠΓΔΜ (ΜΙΑ) είναι αρκετά δυναμικές και έχουν καταφέρει από το 1994 να δημιουργήσουν μια «μακεδονική» μειονότητα στην Μακεδονία μέσω του κόμματος «Ουράνιο Τόξο». Μάλιστα κάθε χρόνο διοργανώνονται φεστιβάλ σε Φλώρινα, Κιλκίς, Έδεσσα, και Καστοριά με μουσική της γείτονας χώρας όπου κυριαρχούν αφίσες στα σλαβικά και φυσικά Σκοπιανικές σημαίες. Μετά δημοσιεύονται ρεπορτάζ σε πολλές εφημερίδες του εξωτερικού δείχνοντας ότι υπάρχει «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα!!! Την ίδια στιγμή Έλληνες βουλευτές και Ευρωβουλευτές από διάφορα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγους κ.α.) είναι μέλη σε «μακεδονικές» οργανώσεις που προωθούν τις θέσεις της ΠΓΔΜ στην ΕΕ και μάλιστα κάποιοι βγαίνουν και στην τηλεόραση και υποστηρίζουν δημόσια τις θέσεις της ΠΓΔΜ. Χάρη σε αυτούς η Ελλάδα καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Όλες οι εν λόγω οργανώσεις χρηματοδοτούνται από την ΜΙΑ που το πιστεύετε ή όχι έχει διπλάσιο προϋπολογισμό από όσο έχει η Ελληνική ΕΥΠ.
 • Οι Αλβανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν οργανωθεί και λειτουργούν σε συνεργασία με την Τουρκική ΜΙΤ και είναι αυτές που οργάνωσαν τον UCK που δημιούργησε τους πολέμους σε Κόσοβο (1999) και ΠΓΔΜ (2001). Έτσι όταν πριν 5 χρόνια η αστυνομία και ο στρατός κυνηγούσαν τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, βρήκαμε στις περιοχές Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων δεκάδες κρύπτες με πολεμικά τουφέκια και εκρηκτικά. Την ίδια στιγμή υπάρχουν πληροφορίες για δράση πολλών Αλβανών που σαν ποιμένες και αγρότες στην Ήπειρο έχουν δημιουργήσει δίκτυα για τη προστασία και τη φυγάδευση στην Αλβανία διαφόρων Αλβανών και Τούρκων εγκληματιών και πρακτόρων.  Δεν είναι τυχαίο ότι ναι μεν πιάσαμε τους περισσότερους δραπέτες όμως δεν πιάσαμε τη διοικητική τους μέριμνα. Που κρύβονταν τόσες μέρες οι δραπέτες; Που βρήκαν ρούχα; Που βρήκαν όπλα; Που βρήκαν φαγητό;

Έτσι βλέπουμε ότι η Ελλάδα είναι θύμα ειδικών επιχειρήσεων από ξένες υπηρεσίες που επιθυμούν το κακό μας. Εμείς όμως σαν κράτος δεν κάνουμε κάτι. Ούτε κυνηγάμε τους πράκτορες που πλέον δρουν εμφανέστατα και ανενόχλητοι και ούτε κάνουμε κάτι να σταματήσουμε το έργο τους. Έτσι το όλο σύστημα όχι μόνο δεν προσπαθεί να σταματήσει τις επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης της Ελλάδας αλλά του εναντίον με την αδράνειά μας βοηθάει τους εχθρούς μας στο έργο τους.

Αν επιθυμούμε η Ελλάδα να διατηρήσει την ελευθερία της, την ειρήνη, την κοινωνική της συνοχή, και την εδαφική μας ακεραιότητα πρέπει να αλλάξει αυτό το σύστημα και να δοθεί η δυνατότητα στο στράτευμα (το μόνο αρμόδιο τμήμα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα υβριδικό πόλεμο) να διώξει και να καταδικάσει σε αυστηρότατες ποινές σε φυλακές υψίστης ασφαλείας όλους τους πράκτορες που υπονομεύουν την Πατρίδα μας. Επίσης πρέπει να διωχθούν όλες οι εταιρίες και σύλλογοι βιτρίνες ξένων μυστικών υπηρεσιών από την χώρα μας.

Θ. Σ., Αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *