Το Ξανθό γένος θα μας σώσει

Τα τελευταία χρόνια ειδικά με την είσοδο της Πατρίδος μας στα μνημόνια βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από διάφορες προφητείες, τυχάρπαστους σωτήρες και φυσικά συμμαχίες που είναι μόνο στο μυαλό μας και όχι στην πραγματικότητα. Έτσι για παράδειγμα φτάσαμε στον Αρτέμη Σώρρα που λέει ότι έχει χρήματα που ισοδυναμεί με το ΑΕΠ της Γερμανίας και της Γαλλίας και εμείς οι Έλληνες, περήφανοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, τα χάφτουμε αμάσητα. Την ίδια στιγμή όταν οι θεωρίες μας καταρρίπτονται από τα γεγονότα τότε μας φταίνε οι άλλοι όπως Εβραίοι, Αμερικάνοι, Γερμανοί, καθολικοί, εξωγήινοι, μασόνοι κ.α. Είναι ένα φαινόμενο που το βλέπουμε από το 1821 μέχρι σήμερα σχεδόν αδιάλειπτα.

Όμως τι ισχύει με το ξανθό γένος και τις άλλες προφητείες; Λοιπόν θυμάμαι ότι οι προφητείες ότι θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη και ότι οι Ρώσοι θα μας σώσουν ξεκίνησαν από το 1996 με τη κρίση στα Ίμια με τα εξαμήλια, το διπλό Πάσχα, το τριφύλλι και τον μαϊντανό κ.α. Τα ίδια άκουσα με την κρίση Ηλιάκη το 2006 και εν συνεχεία στις κρίσεις στο Αιγαίο το 2008 και το 2010 ενώ το ίδιο ακούω και τώρα με την δήθεν κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας, και λέω δήθεν διότι η τουρκική προκλητικότητα και οι τουρκικές παραβιάσεις είναι καθημερινό φαινόμενο τα τελευταία 30 χρόνια και όχι κάτι που είναι μόνο την παρούσα περίοδο.

Έτσι έχουμε τις προφητείες ότι οι Ρώσοι θα μας σώσουν. Και όμως εδώ κολλάμε σε 2 πράγματα:

  1. Οι προφητείες λένε ξανθό γένος. Δεν είναι μόνο οι Ρώσοι ξανθοί. Έχουμε και τους Ρουμάνους, του Δανούς, τους Γερμανούς, του Φινλανδούς, τους Νορβηγούς που είναι ξανθοί. Μεγάλο ποσοστό Σφακιανών και Ηπειρωτών είναι ξανθοί. Άρα μιλάμε με ασάφειες και ότι αρπάξει ο καθένας.
  2. Ουδέποτε οι Ρώσοι σύντροφοι μας βοήθησαν πριν του 10ου αιώνα. Τον 10ο αιώνα οι Ρώσοι συμμάχησαν με το Βυζάντιο και μάλιστα τότε ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό ενώ ο τσάρος τους παντρεύτηκε την αδερφή του αυτοκράτορα Βασιλείου του Β του Βουλγαροκτόνου (ουπς θα με περάσουν για φασίστα). Τότε βοήθησαν τον Βασίλειο στο πόλεμο εναντίων Βουλγάρων του Σαμουήλ και μάλιστα οι ρώσοι σχημάτισαν την αυτοκρατορική φρουρά των Βαραγγών που αποτελούταν από Σκανδιναβούς (ας μην ξεχνάμε ότι οι Ρώσοι ήταν Σουηδοί Βίκινγκς που κυριάρχησαν στους Σλάβους και οι δεύτεροι ονομάστηκαν Ρώσοι). Έκτοτε τίποτε. Θα μας πει ο Έλληνας ότι ο Ρώσος μας βοήθησε στην επανάσταση του 1821. Μπούρδες. Σε όλη την διάρκεια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας οι Ρώσοι θυμόντουσαν τους ομόθρησκους Έλληνες, Σέρβους και Βουλγάρους όταν είχαν πόλεμο με την Τουρκία με σκοπό να εξεγείρουν τους υπόδουλους και να σχηματίσουν δεύτερο μέτωπο. Μετά το πόλεμο μην τον είδατε τον Παναή. Έτσι δεν έγινε με τα Ορλωφικά; Στην επανάσταση του 1821 οι Ρώσοι μπλόκαραν την Ελληνική επανάσταση και τον Καποδίστρια. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ξένοι φιλέλληνες αλλά και τυχοδιώκτες που πολέμησαν υπέρ των Ελλήνων ήταν κατά πλειοψηφία Γάλλοι. Οι Ρώσοι μόνο πολέμησαν στο Ναβαρίνο. Στην νεότερη ιστορία της Ελλάδος κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου απελευθέρωσαν τον Πόντο μόνο και μόνο μετά όταν πλέον έγιναν μπολσεβίκοι να συνεργαστούν με τον Κεμάλ στην εκδίωξη τους. Έτσι όσοι Πόντιοι γλύτωσαν τις Τουρκικές και Μποσελβίτικες σφαγές στάλθηκαν στο Καζακστάν και στο Ουζμπεκιστάν όπου τελούσαν υπό διωγμό.

Φτάνουμε στην σημερινή εποχή όπου τώρα έχουμε τον Πούτιν ένα δικτάτορα όπως είναι και ο Ερντογάν που τον ενδιαφέρει η διάσπαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ με σκοπό να καταστεί μονοπώλιο στην παγκόσμια κυριαρχία.  Τι έκανε για υποστήριξη της Ελλάδος; Τίποτε; Ρωτήσατε πόσοι Ρώσοι τον συμπαθούν; Σε τι βοήθησε την Ρωσία; Η απάντηση είναι σε τίποτε. Η Ρωσία παραμένει στην ίδια κατάσταση όπως επί Γιέλτσιν. Οι πλούσιοι παραμένουν πλούσιοι και οι φτωχοί έγιναν φτωχότεροι.

Όσο αφορά εμάς τους Έλληνες φυσικά μας υποστηρίζει με την Τουρκία. Έτσι ξαφνικά μετά τη μυστηριώδη δολοφονία του Τούρκου πρέσβη έχουμε τις εξής κινήσεις του «φιλέλληνα» Βλαδίμηρου:

  • Προωθεί την Τουρκία σας τουριστικό προορισμό στην Ρωσία. Έτσι πιο πολλοί Ρώσοι θα πάνε στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα.
  • Συμφώνησε και θα προμηθεύσει την Τουρκία με αντιαρματικά Kornet E τα μόνο βλήματα που μπορούν να αντιταχθούν τα δικά μας άρματα Leopard 2 εξαλείφοντας το όποιο πλεονέκτημα είχαμε
  • Η Τουρκία θα προμηθευτεί αντιαεροπορικά συστήματα S-400 μια πιο αναβαθμισμένη έκδοση των S-300 που διαθέτουμε εμείς με αποτέλεσμα να μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο του Αιγαίου.

Αυτά μόνο το πρώτο δίμηνο του 2017. Ευτυχώς που ο Ρώσος θα μας σώσει διότι είναι φιλέλληνας και ομόθρησκος. Που να μην ήταν;

Έτσι ερχόμαστε στον στρατηγό Μακρυγιάννη που αν και αμόρφωτος είχε πει μεγάλες αλήθειες. Θα στηριχτώ στην φράση που είπε ότι ο Έλληνας πρέπει να σταματήσει να είναι φιλορώσος, φιλο άγγλος και φιλο γάλλος και να ξεκινήσει να είναι φιλέλληνας. Άλλωστε από την ιστορία βλέπουμε ότι οι 2 λαοί που τα τελευταία χρόνια μας βοηθήσανε πραγματικά είναι οι ΗΠΑ (θα λυπήσω κάποιες πολιτικές παρατάξεις αλλά είναι η αλήθεια) και η Γαλλία αν και εκεί έχουμε αρνητικά παραδείγματα όπως με την δικτατορία του Παπαδόπουλου ή την κατάληψη του Πειραιά στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο αντίστοιχα. Πολλές φορές και αυτοί οι φίλοι μας γυρνάνε την πλάτη. Έτσι πρέπει να κάνουμε αυτό που λέει ο Μακρυγιάννης να γίνουμε φιλέλληνες και να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις και έχει δίκιο. Όλοι οι μεγάλοι Ελληνικοί θρίαμβοι έγιναν όταν στηριχθήκαμε  στις δυνάμεις μας. Όποτε μπήκαμε στο τρυπάκι των ξένων είχαμε εμφύλιο με τις γνωστές καταστροφές όπως έγινε κατά την διάρκεια της επανάστασης του 1821, στην Μικρά Ασία (μην ξεχνάμε το ανάθεμα Βενιζέλου) και φυσικά στον Εμφύλιο.

Δεν είναι ο Μακρυγιάννης επίκαιρος απλά εμείς είμαστε το ίδιο ηλίθιοι εδώ και 200 χρόνια. Έτσι αφήστε τους γραφικούς με τις προφητείες που δεν βρίσκονται πουθενά και κοιτάξτε τη λογική που λέει ότι μόνοι μας θα φέρουμε την άνοιξη με σκληρή δουλεία, συνεργασία και πίστη σε αυτό που κάνουμε.

Θ. Σ., Αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *