Προπαγάνδα 17 Νοέμβρη

      No Comments on Προπαγάνδα 17 Νοέμβρη

Εν όψιν της 17ης Νοεμβρίου γίναμε δέκτες 3 περιστατικών προπαγάνδας και θεωρώ ότι τώρα μετά την ανάλυσή μας σε 3 μέρη θα μπορέσουμε να δούμε αυτά τα 3 γεγονότα με άλλη οπτική σκοπιά και να τα αναλύσουμε.

Πρώτο συμβάν έγινε με το βαρύτατο τραυματισμό της δικηγόρου – εγκληματολόγου κυρίας Τσουκαλά. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάτι προσωπικό με την κυρία Τσουκάλα και πραγματικά λυπάμαι για τον βαρύτατο τραυματισμό της που πιθανόν να οδηγήσει και σε ακρωτηριασμό του ποδιού της. Όμως τα ΜΜΕ δεν ανέφεραν την δράση της κυρίας Τσουκαλά και του εναντίον έκρυψαν το τι γύρευε στα επεισόδια. Είναι δυνατόν μια γυναίκα να βρίσκεται δίπλα στην ΥΑΤ όταν γίνεται πετροπόλεμος και να λέει ότι πάει σπίτι της; Φυσικά και όχι. Βλέπεται ήταν εκεί για να κατασκοπεύει την αστυνομία και να κάνει καταγγελίες για υπέρμετρη βία των αστυνομικών και να καλύπτει νομικά τους μπαχαλίδες κατσαπλιάδες όταν αυτοί συλλαμβάνονται. Έτσι έχει πράξει εκατοντάδες φορές ανάμεσά τους και όταν δολοφονήθηκαν 4 ψυχές στην Marfin. Η ίδια πρωτοστάτησε στην κατάργηση της ομάδας Δ της αστυνομίας που είχε το υψηλότερο αριθμό συλλήψεων ταραξιών και η ίδια πρωτοστάτησε στην κατάργηση των φυλακών τύπου Γ και στο νόμο Παρασκευόπουλου όπου εγκληματίες αποφυλακίστηκαν και 18 συμπολίτες μας δολοφονήθηκαν από αυτούς τους εγκληματίες. Μάλιστα σε όλες της δηλώσεις της φώναζε ότι «οι μπάτσοι είναι φασίστες και χρυσαυγίτες». Τι έγινε λοιπόν, όντας δίπλα στους «μπάτσους» έφαγε από τα καλόπαιδα που αυτή υπερασπίζεται φωτοβολίδα καταστρέφοντάς της το γόνατο και προκαλώντας της μεγάλου βαθμού εγκαύματα. Ποίοι έτρεξαν να την σώσουν και να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο; Φυσικά οι φασίστες «μπάτσοι». Ρόδα είναι και γυρνάει. Εγώ προσωπικά εύχομαι περαστικά στην κυρία Τσουκαλά και να μπορέσει να έχει μια ταχεία ανάρρωση και χωρίς να της αφήσει κουσούρια. Εύχομαι όμως να αλλάξει όμως μυαλά και στάση προς τους κατσιαπλάδες και προς την αστυνομία. Όμως σε αυτό το κομμάτι γιατί δεν αναφέρονται τα ΜΜΕ για τους τραυματισμούς αστυνομικών. Το 2016 υπήρξαν 3 βαρύτατοι τραυματισμοί αστυνομικών από φωτοβολίδες. Γιατί δεν δόθηκε η ίδια δημοσιότητα; Φυσικά γιατι δεν πούλαγε εμπορικά και επίσης διότι οι τραυματίες ήταν «μπάτσοι».

Από τα γνωστά κέντρα υπέρ των μπαχαλίδων ξαναακούσαμε για πολλοστή φορά ότι οι φασαρίες προκαλούνται από την αστυνομία και ότι οι μπαχαλίδες είναι αστυνομικοί της ασφαλείας. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν αστυνομικοί στις πορείες της ασφαλείας που ντυμένοι με πολιτικά προσπαθούν να εισχωρήσουν στα μπλοκ των κατσαπλάδων και να προβούν σε συλλήψεις. Όμως που στηρίζουν τις όλες κατηγορίες; Σε 2 φωτογραφίες. Η μια δείχνει άτομα να πετάνε «πέτρες» και να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και εν συνεχεία οι ίδιοι να είναι ανάμεσα στους άνδρες της ΥΑΤ με αστυνομικούς ασυρμάτους. Πράγματι οι εν λόγω εικονιζόμενοι είναι αστυνομικοί αλλά εάν δείτε προσεκτικά ο ένας που πετάει κάτι, στη πραγματικότητα δεν πετάει πέτρα αλλά μια κρότου λάμψης χειροβομβίδα που είναι στάνταρ υλικό της αστυνομίας για το σπάσιμο των διαδηλώσεων. Η δεύτερη φωτογραφία είναι η αστυνομική ταυτότητα ενός αστυνομικού που «τον συνέλαβαν» στα μπλοκ να προκαλεί φασαρίες. Όμως κάθε πορεία «συλλαμβάνουν» τον ίδιο αστυνομικό; Η ταυτότητα ανήκει σε αστυνομικό αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο εν λόγω αστυνομικός είχε σταλθεί το 2006 σε μέτρα τάξης με πολιτικά σε μια συναυλία. Εκεί έγινε στόχος μαζί με άλλον ένα αστυνομικό από μια παρέα «ψευδο-αναρχικών». Ο ένας αστυνομικός ξέφυγε με τραύματα. Ο άλλος ξυλοκοπήθηκε και ήταν σε κώμα επί 2 χρόνια στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών μέχρι που κατέληξε από τα τραύματά του. Στον αποθανόντα αστυνομικό ανήκει η ταυτότητα.
Τρίτο έγινε με την εισβολή του Ρουβίκονα στο ΓΕΕΘΑ. Τι έγινε; 20 μέλη του Ρουβικόνα οι γνωστοί μπαχαλίδες όρμησαν στο ΓΕΕΘΑ και πέταξαν φυλλάδια στο προαύλιο χώρο. Άμεσα οι δημοσιογράφοι ζητούσαν κεφάλια επί πινάκι. Όμως για 2 λεπτά. Τι έγινε; Αν δείτε και το βίντεο του Ρουβικώνα 20 άτομα επιτέθηκαν στην κεντρική πύλη και απωθήθηκαν. Που το πρόβλημα; Έχετε λάβει υπόψιν ότι από το 1975 ο στρατός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να προστατευτεί από επιθέσεις εκτός στρατοπέδων; Δηλαδή αν κάποιος επιτεθεί εκτός στρατοπέδου σε ένα στρατόπεδο, ο στρατός δεν μπορεί να εξέλθει του στρατοπέδου να καταδιώξει την απειλή. Πρέπει να επέμβει η αστυνομία. Το έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου 3 φορές και στην μια δεχτήκαμε πυροβολισμούς. Άρα δεν μπορούσαν οι φρουροί και οι στρατονόμοι να εξέλθουν βάση νόμου από το στρατόπεδο να προλάβουν την επίθεση. Επίσης ο Ρουβίκονας δεν μπήκε στο στρατόπεδο και φυσικά ούτε έφτασαν στο γραφείο του Υπουργού. Ότι έγινε αυτό ευθύνεται η πολιτική ηγεσία όπου λόγω της 7ετίας έχει ευνουχίσει την στρατονομία. Έτσι:

  • Ο στρατός δεν μπορεί να προστατευτεί ή να προλάβει μια επίθεση στις εγκαταστάσεις του
  • Απαγορεύεται η στρατονομία να συλλάβει πολίτες που έχουν προκαλέσει επίθεση ή οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια ενάντια στο στρατό. Σε όλο τον κόσμο οι στρατονόμοι επιτρέπετε να συλλάβουν οποιοδήποτε προσπαθήσει να προκαλέσει μια έκνομη ενέργεια ενάντια στο στράτευμα.
  • Σε αντίθεση με όλες τις στρατονομίες του ΝΑΤΟ οι δικοί μας είναι υποστελεχωμένοι, υποεκπαιδευμένοι με τρομερές ελλείψεις σε υλικά μέσα. Έτσι ενώ σε Γερμανία, Αυστρία, ΗΠΑ, Βρετανία, Ελβετία, Σερβία, Ιταλία κ.α. οι στρατονόμοι φέρουν οπλισμό, αστυνομικό εξοπλισμό και κατάλληλη αστυνομική εκπαίδευση, στην Ελλάδα έχουν καταντήσει να αποτελούν απλά άγημα απόδοσης τιμών.
  • Πλην βεβαιώσεων παραβάσεων η στρατονομία δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Ούτε έρευνες για ναρκώτικά, ούτε για αυτοκτονίες ούτε για οτιδήποτε. Είχα ένα οπλίτη που πέθανε από παθολογικά αίτια και την ανάκριση και τις έρευνες τις έκανε η αστυνομία. Την ίδια στιγμή σε εκπαίδευση στη Γερμανία, η Γερμανική στρατονομία εκτέλεσε έρευνες και συνέλαβε Γερμανούς για χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Εμείς δεν μπορούμε
  • έλος η διαταγή από την πολιτική ηγεσία είναι «μην προκαλέσετε αν είναι να μπουν αφήστε τους» Έτσι έγινε με τους ναυτεργάτες πριν 2 χρόνια και η ίδια διαταγή είναι ακόμα εν ισχύ.
    Άρα φταίνε οι στρατονόμοι ή μήπως κάποιος άλλος; Αν υπήρχε το σωστό νομικό πλαίσιο που ισχύει σε όλο τον κόσμο τότε δεν θα είχαμε τα επεισόδια αυτά.

Έτσι μέσα σε 1 μέρα είδαμε το τι προπαγάνδα λάβαμε και πόσο άνετα παραποίησαν τα γεγονότα και μας πλάσαραν αυτό που ήθελαν. Πιστεύω ότι μετά την αρχική ανάλυση που κάναμε το τι είναι προπαγάνδα ο αναγνώστης να μπορέσει να αντιληφθεί τα ψεύδη που μας μεταφέρουν τα ΜΜΕ και «πίστευε και μην ερεύνα». Μην το επιτρέπετε αυτό.

Θ. Σ., Αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *