Υλικά:
180 γρ. βούτυρο
250 γρ.κουβερτούρα
40 γρ.κακάο άγλυκο
4 αυγά
300 γρ. ζάχαρη
200 γρ. αλεύρι
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση:
Λιώνουμε σε μπέν μαρί το βούτυρο και την κουβερτούρα. Αποσύρουμε την μεταλλική μας λεκάνη ή κατσαρόλα απο το μπέν μαρί και προσθέτουμε το κακάο. Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά ανακατεύοντας. Βάζουμε τη ζάχαρη και το αλεύρι και το μείγμα μας είναι έτοιμο! Στη συνέχεια στρώνουμε λαδόκολλα σε ταψί ή πυρέξ και ρίχνουμε το μισό μείγμα. Με κουταλάκι ρίχνουμε κουταλιές ζαχαρούχο γάλα, προσθέτουμε το υπόλοιπο μείγμα και το υπόλοιπο ζαχαρούχο και στρώνουμε με σπάτουλα το γλυκό για να γίνει λείο και να πάνε οι κουταλιές του ζαχαρούχου παντού. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς Κελσίου για 35-40 λεπτά και το κόβουμε αφού κρυώσει.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!
Πάνου Κώστας, Σεφ



