Νεανική Πνοή

      No Comments on Νεανική Πνοή

Η ενασχόληση με τα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν υπήρξε μέχρι τώρα κύριο μέλημα μου. Περνούσα καθημερινά και έβλεπα την κοινωνία να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα που σίγουρα με προβλημάτιζαν αλλά δεν θεωρούσα ότι ένας νέος θα μπορούσε να κάνει κάτι για αυτό.

Τα προβλήματα όμως συσσωρευόντουσαν όλο και περισσότερο και ιδιαίτερα στον τομέα του περιβάλλοντος. Με την κοινωνία να έχει απαξιώσει την οικολογική συνείδηση, τις οάσεις πρασίνου να αποτελούν στοιχείο προς εξαφάνιση και την νέα γενιά να αδιαφορεί για τη καλυτέρευση του περιβάλλοντος που διαμένουμε σκέφτηκα πως αυτό πρέπει να εισακουστεί στα ανώτερα διοικητικά στρώματα.

Όχι από τους παλαιούς και αδιάφορους θα έλεγε κανείς υπάρχοντες πολιτευτές, όχι από τους ανθρώπους που έχουν δώσει τις καταβολές τους στην πολιτική σκηνή της αυτοδιοίκησης αλλά από την νέα γενιά που είναι απαραίτητο να φέρει μια νέα πνοή στον τόπο και στην καθημερινότητα μας.

Για τους παραπάνω λόγους, αποφάσισα να κάνω το δύσκολο αλλά συνάμα απαραίτητο θεωρώ εγχείρημα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας και στην ψήφο σας. Στις 26 Μαΐου ζητώ την στήριξή σας, πρωτίστως στον Βαγγέλη Τσαμήτα και στον συνδυασμό ΆΛΙΜΟΣ μπορούμε καλύτερα, αλλά και στο πρόσωπο μου προκειμένου να υπάρξει ένα νέο αεράκι δύναμης στον τόπο μας.

Με ειλικρινές ευχαριστίες στο κάθε ένα από εσάς,

Πάνου Κωνσταντίνος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου

ΆΛΙΜΟΣ μπορούμε καλύτερα, Βαγγέλης Τσαμήτας

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *