Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις που ακολουθούν δεν χωρίζονται απλά και μόνο ανά ζώδιο, αλλά επίσης και ανά δεκαήμερο του κάθε ζωδίου. Κάθε ζώδιο συνεπώς χωρίζεται σε 3 δεκαήμερα και οι προβλέψεις είναι χωριστές για καθένα από αυτά. Αυτό πραγματοποιείτε διότι η πλανητικές επιρροές που δέχεται κάθε ζώδιο δεν αφορούν όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου. Έτσι, χωρίζοντας τα ζώδια σε δεκαήμερα οι προβλέψεις είναι περισσότερο εστιασμένες στον καθένα από εσάς. Δίπλα από κάθε δεκαήμερο αναγράφονται οι μέρες κατά τις οποίες γεννήθηκαν οι εκπρόσωποι του δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο (21/3 έως 31/3): Οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος συνεχίζει να σας πιέζει έως το τέλος του χρόνου ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα, με αρκετή προσπάθεια και οργάνωση μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού επηρεάζει τον 8ο ηλιακό σας οίκο και σας ευνοεί σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Ακόμη, ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη σας ευνοεί σε θέματα ταξιδιών και σπουδών έως και τις 21 Δεκεμβρίου. Η επίδραση του Δία από το ζώδιο του Τοξότη σας δίνει πολλές ευκαιρίες να επιτύχετε πράγματα σε πολλαπλούς τομείς της ζωής σας όλο το Δεκέμβριο και να νιώσετε επιτέλους, έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο δυσκολιών ότι η τύχη είναι με το μέρος σας. Απολαύστε το!

2ο Δεκαήμερο (1/4 έως 10/4): Απαλλαγμένοι πλέον από τον Πλούτωνα, ο οποίος επηρέαζε το δεκαήμερό σας για περίπου μια 6ετία, βγαίνετε από μια περίοδο βαθιάς ενδοσκόπησης και ψυχολογικών δυσκολιών, δυνατότεροι και έτοιμοι να πάρετε τη  ζωή στα χέρια σας και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, αντιμετωπίζοντας τη ζωή με μεγαλύτερη ωριμότητα και βαθιά γνώση του εαυτού σας αλλά και των αναγκών σας. Η περίοδος του Δεκεμβρίου είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς ιδιαίτερα σε ψυχολογικό επίπεδό. Επaίσης, από τις 22 Δεκεμβρίου και έπειτα βγείτε έξω, διασκεδάστε, δείτε φίλους και γνωρίστε καινούρια άτομα, καθώς είναι μέρες οι οποίες ευνοούν την κοινωνικοποίηση. Και ποιος ξέρει, αν είστε μόνοι, μπορεί κάπου εκεί έξω να σας περιμένει κάτι καινούριο και ενδιαφέρον.

3ο Δεκαήμερο (11/4 έως 20/4): Ο μήνας Δεκέμβριος είναι για εσάς μήνας αλλαγών και αναθεωρήσεων. Τώρα είναι η στιγμή για εσάς να απαλλαχτείτε από βάρη του παρελθόντος και να κάνετε μια νέα αρχή ιδιαίτερα σε αισθηματικά ζητήματα. Εάν αποφασίσετε να τερματίσετε μια σχέση ή μια κατάσταση που ήταν δύσκολο να το κάνετε πιο πριν, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα. Σκεφτείτε προσεχτικά όμως την κάθε σας κίνηση και μην δράσετε σπασμωδικά. Σίγουρα κάτι νέο σας περιμένει το οποίο θα σας ανανεώσει πάρα πολύ! Αγκαλιάστε τις νέες καταστάσεις και δεν θα χάσετε! Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μένουμε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Απελευθερωθείτε από αυτό!

ΤΑΥΡΟΣ

1ο Δεκαήμερο (21/4 έως 1/5): Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας έως τις 16 Δεκεμβρίου η τύχη στα ερωτικά ζητήματα είναι μεγάλη. Αν είστε μόνοι βγείτε έξω γνωρίστε κόσμο, κοινωνικοποιηθείτε και δεν θα χάσετε. Η πιθανότητα να κάνετε μια νέα σημαντική γνωριμία είναι μεγάλη. Η λάμψη και η γοητεία που θα εκπέμπεται θα προσελκύουν τους άλλους σαν μαγνήτες. Αν είστε σε σχέση τώρα είναι η στιγμή να την ανανεώσετε και να περάσετε ωραίες στιγμές με τον σύντροφό σας.  Γενικότερα οικονομικά και αισθηματικά προβλήματα τα οποία μπορεί να σας ταλάνισαν το τελευταίο διάστημα με την αναδρομή της Αφροδίτης, τώρα τακτοποιούνται και η τύχη σας χτυπάει την πόρτα.

2ο Δεκαήμερο (2/5 έως 10/5): Ο Δεκέμβριος για σας είναι ένας μήνας ξεκούρασης και χαλάρωσης. Έως τις 16 του μήνα, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις αλλά και χωρίς προβλήματα μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις γιορτινές μέρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να πάρετε μια ανάσα από υποχρεώσεις και δουλειές. Η ενασχόληση με τον εθελοντισμό και η συμμετοχή σε ομάδες και γενικότερα ομαδικές δουλειές ευνοείτε. Προσκαλέστε κόσμο σπίτι σας, βγείτε έξω και θα περάστε όμορφα και ξέγνοιαστα Χριστούγεννα. Από τις 16 του μήνα τώρα ευνοείστε ιδιαίτερα σε αισθηματικά ζητήματα. Μπορεί ο Άγιος Βασίλης φέτος να σας φέρει μια νέα σταθερή γνωριμία η οποία πολύ πιθανό να οδηγήσει ακόμα και σε σχέση!

3ο Δεκαήμερο (11/5 έως 20/5) : Μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής σας επηρεάζει, ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί στις 4 τελευταίες μέρες του ζωδίου. Παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και προβλήματα επικοινωνίας μπορεί να προκύψουν. Μετά τις 6 Δεκεμβρίου όμως τα πράγματα βελτιώνονται ιδιαίτερα. Προς το τέλος του μήνα η τύχη είναι μεγάλη, με τον Άρη να σας κάνει αρκετά διεκδικητικούς βοηθώντας σε επικοινωνιακά ζητήματα και την Αφροδίτη να σας δίνει λάμψη και ομορφιά συμβάλλοντας θετικά σε ζητήματα σχέσεων και νέων γνωριμιών. Η τύχη συνεχίζεται και τον επόμενο μήνα!

Δίδυμος

1ο Δεκαήμερο (21/5 έως 31/5): Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας σας! Τύχη και εύνοια σε όλους τους τομείς χαρακτηρίζει την περίοδο αυτή. Ο Δίας βρίσκεται απέναντι από το δεκαήμερό σας και θα παραμείνει εκεί έως το τέλος του χρόνου. Κυνηγείστε τους στόχους σας και η τύχη θα είναι σίγουρα με το μέρος σας. Ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για τις σχέσεις σας. Προσέξτε μόνο γιατί ο Δίας μαζί με την τύχη φέρνει και μερικά παραπάνω κοιλάκια. Ξέρω θα μου πείτε γιορτές έχουμε θα φάμε κάτι παραπάνω. Προσέξτε όμως και μην αδειάσετε όλο το ταψί με τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα.

2ο Δεκαήμερο (1/6 έως 10/6): Ο μήνας Δεκέμβριος για εσάς τους Διδύμους του 2ου δεκαημέρου θα έχει ορισμένες δυσκολίες. Με τον Άρη να επηρεάζει τα επαγγελματικά σας πιθανώς να έρθετε αντιμέτωποι με τσακωμούς και παρεξηγήσεις στον εργασιακό σας χώρο. Γενικότερα καλό είναι  να προσπαθήσετε να ελέγξετε τον εκνευρισμό σας και να λύσετε οποιαδήποτε διαφορά προκύψει με ψυχραιμία και λογική. Ακόμη η σύνοδος Άρη και Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ιχθύ κοντά στις 21 του μήνα, είναι πιθανό να εξασθενήσει το ανοσοποιητικό σας και να προκαλέσει κάποια ιωσουλα. Η ίδια σύνοδος επίσης μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ψευδαισθήσεις και παρεξηγήσεις, οπότε καλό θα ήταν να εξετάζετε λογικά και έξυπνα την κάθε σας κίνηση και να μην παίρνεται βιαστικές αποφάσεις. Οι δυσκολίες αυτές δεν θα κρατήσουν για πολύ ευτυχώς και από τα Χριστούγεννα και μετά θα αρχίσετε να νιώθετε πολύ καλύτερα, παίρνοντας μια γεύση από την μεγάλη τύχη και την εύνοια που θα σας φέρει ο Δίας με την καινούρια χρονιά!

3ο Δεκαήμερο (11/6 έως 21/6): Ο μήνας Δεκέμβριος είναι ένας μήνας χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για εσάς, δίχως συνταρακτικές εξελίξεις. Είναι μια ευκαιρία να ξεκουραστείτε αλλά και να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να απολαύσετε το κλίμα των εορτών. Δίχως προβλήματα και άγχη πάνω από το κεφάλι σας μπορείτε να χαρείτε τις διακοπές των Χριστουγέννων! Στην αρχή του μήνα μονάχα, πιθανώς να κάνετε μια σημαντική ξαφνική γνωριμία ερωτικής φύσεως η οποία όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει διάρκεια. Από την άλλη στην αρχή και πάλι του μήνα, μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις στο εργασιακό σας κομμάτι, λόγο του ανάδρομου Ερμή. Σύντομα όμως τα πράγματα ηρεμούν. Απολαύστε την ηρεμία, βγείτε έξω με φίλους και θα περάσετε υπέροχες γιορτές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο (22/6 έως 1/7): Μπορεί ο Κρόνος απέναντι από το δεκαήμερό σας να συνεχίζει να φέρνει ορισμένες δυσκολίες για ακόμα ένα μήνα, αλλά σιγά σιγά τα προβλήματα περιορίζονται και έως και το τέλος του χρόνου θα έχουν πλέον τελειώσει για εσάς. Αναλογιστείτε αυτά που περάσατε τον τελευταίο χρόνο και τα μαθήματα που πήρατε μέσα από τον δύσκολο αλλά και σοφό δάσκαλο Κρόνο και προσαρμόστε τη ζωή σας στα νέα δεδομένα. Σίγουρα, μέσα από κούραση και δυσκολίες, έχετε γίνει πλέον πολύ δυνατοί και έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε οποιαδήποτε εμπόδια. Από την αρχή του μήνα μέχρι και τις 23/12 ο Δίας από το πρώτο δεκαήμερο του Τοξότη σας ευνοεί εργασιακά αλλά και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Από την άλλη η Αφροδίτη στο 1ο Δεκαήμερο του Σκορπιού σας δίνει τη δυνατότητα, παρά τις δυσκολίες, να μπορέσετε να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα Χριστούγεννα με την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Επίσης, δεν είναι καθόλου απίθανο να κάνετε και μια νέα ερωτική γνωριμία με διάρκεια εσείς που είστε μόνοι. Αλλά και εσείς που είστε σε σχέση μπορείτε να την ανανεώσετε και να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας.

2ο Δεκαήμερο (2/7 έως 12/7): Καρκινάκια του δευτέρου δεκαημέρου ο Πλούτωνας ο οποίος βρισκόταν απέναντι από το δεκαήμερό σας τα τελευταία χρόνια επιτέλους φεύγει μια για πάντα και μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη που αποκομίσατε μέσα από την βαθιά ενδοσκόπηση και τις ψυχολογικές δυσκολίες. Όντας στον 7ο ηλιακό σας οίκο για μια εξαετία περίπου, σας έφερε αρκετές δοκιμασίες σε θέματα σχέσεων, γάμων κ.λπ. Τώρα απελευθερωμένοι πια από την επιρροή του μπορείτε να ηρεμήσετε και να απολαύσετε τον μήνα Δεκέμβριο. Ο Άρης από το ζώδιο του Ιχθύ σας δίνει την δυνατότητα όλο το μήνα να γίνεται πιο διεκδικητικοί, να δοκιμάσετε νέα πράγματα και καινούριες δραστηριότητες. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη από 7/12 ευνοείστε σε θέματα υγείας, καθημερινότητας αλλά και ταξιδιών. Οπότε η συμβουλή μου είναι εφόσον έχετε τη δυνατότητα κανονίστε ένα ταξιδάκι και θα περάσετε υπέροχα. Ακόμη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σας ευνοεί και σε ερωτικά ζητήματα, οπότε αν είστε μόνος μην κλειστείτε στο σπίτι. Μέχρι και τις 28 Δεκεμβρίου, ο έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα. Αλλά ακόμα και αν δεν είστε μόνοι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά για εσάς και το ταίρι σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις μέρες έτσι ώστε να δώσετε μια πιο παιχνιδιάρικη νότα στη σχέση σας. Για ερωτικά ζητήματα το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα στις 21/12 σας προσφέρει ονειρικές καταστάσεις.

3ο Δεκαήμερο (13/7 έως 22/7): Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου στις πρώτες ημέρες του μήνα η αντίθεση του Ουρανού με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Θα σας συμβούλευα να είστε πιο προσεχτικοί και οργανωτικοί και να μην πάρετε γρήγορες και σπασμωδικές αποφάσεις σε αυτούς τους τομείς, διότι οι αλλαγές μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστες. Επίσης, τις πρώτες ημέρες του μήνα μπορείτε να βρεθείτε με άτομα από το παρελθόν αλλά και να αναθερμάνετε μια παλαιότερη σχέση ερωτικής ή και φιλικής φύσεως. Ερωτικά ευνοείστε προς το τέλος του μήνα, δηλαδή κατά την περίοδο των εορτών, όπου πάθος, ένταση και νέες κατακτήσεις δεν θα λείψουν.

ΛΕΩΝ

1ο Δεκαήμερο (23/7 έως 2/8): Και εσείς είστε από τους πιο τυχερούς του μήνα αυτού, ιδιαίτερα μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου όπου ο Δίας από τον Τοξότη ευνοεί το δικό σας δεκαήμερο και σας προσφέρει πολύ μεγάλη εύνοια σε πολλαπλούς τομείς. Έπειτα από αρκετούς μήνες που δοκιμαστήκατε και δυσκολευτήκατε με τον Ουρανό να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και να φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις, από τον Νοέμβριο έχετε ξαναβρεί το γέλιο και την αισιοδοξία σας. Ο Ουρανός δεν σας επηρεάζει πλέον για αυτό το διάστημα, ενώ ο Δίας στο ζώδιο του Τοξότη από τον Νοέμβριο σας φέρνει μεγάλη τύχη. Ήρθε η στιγμή να διασκεδάσετε, να βγείτε, να κοινωνικοποιηθείτε, να ερωτευτείτε! Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αυτό το μήνα να σας φύγουν μέσα από τα χέρια. Νέες αισθηματικές γνωριμίες, χαρά, δημιουργικότητα και διασκέδαση φέρνει ο Δεκέμβριος για εσάς. Επίσης αναθέρμανση των σχέσεων με παιδιά αλλά και η απόκτηση ενός νέου απογόνου μπορεί να προκύψουν. Στις πολύ αρχικές μέρες μόνο του μήνα μπορεί να έχετε κάποιες δυσκολίες σχετικά με τα οικονομικά σας λόγω του Άρη που θα βρίσκεται στο ζώδιο του ιχθύ και θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, αλλά και αυτές σύντομα θα ξεπεραστούν.

2ο Δεκαήμερο (3/8 έως 12/8): Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, φέρνει για εσάς από τις 7/12 και έπειτα χαρά, διασκέδαση, ενθουσιασμό, απόλαυση και έρωτα. Από την άλλη όμως ο Άρης στο ζώδιο του Ιχθύ προκαλεί οικονομικά στενέματα, οπότε θα σας συμβούλευα να είστε περισσότερο εγκρατείς όσον αφορά τα χρήματα και να μην κάνετε μεγάλες σπατάλες. Από τις 23/12 ο Δίας αρχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και να σας φέρνει μεγάλη εύνοια αλλά και τύχη σε θέματα παιδιών, αισθηματικών και δημιουργικότητας. Παράλληλα βέβαια θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε θέματα δουλείας και φυσικής κατάστασης διότι με τον Κρόνο να μπαίνει στο δεύτερο δεκαήμερο του Αιγόκερω στο τέλος του μήνα, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά ώστε να μην δυσκολευτείτε και ταλαιπωρηθείτε σε αυτούς τους τομείς.

3ο Δεκαήμερο (13/8 έως 23/8):  Λιονταράκια του 3ου δεκαημέρου ο Δεκέμβριος ξεκινάει με τον Ερμή να βρίσκεται ανάδρομος στο 3ο δεκαήμερο του Σκορπιού, γεγονός το οποίο μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και αναστατώσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον σας, αλλά ίσως και κάποιες ζημιές στο σπίτι. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί διότι δεν θα κρατήσει για πολύ. Επίσης η Αφροδίτη από το ζώδιο του ζυγού τις πρώτες- πρώτες μέρες του μήνα ίσως σας προσφέρει κάποια καινούρια γνωριμία αλλά και μεγάλη κοινωνικοποίηση. Σε γενικές γραμμές ο Δεκέμβριος είναι μήνας χαλάρωσης και ηρεμίας για εσάς χωρίς προβλήματα και δυσκολίες. Βγείτε έξω και δείτε φίλους, διασκεδάστε και περάστε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Λίγη προσοχή μονάχα από τις 17/12 σε οικονομικές σπατάλες. Θα μου πείτε Χριστούγεννα έχουμε πρέπει να αγοράσουμε και τα δώρα μας, να προσκαλέσουμε κόσμο στο σπίτι και να τους περιποιηθούμε, να βγούμε περισσότερο. Παρ όλα αυτά φροντίστε να περιορίσετε όσο μπορείτε τα έξοδα για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Από την άλλη, από τις 17/12 παρά τα οικονομικά προβληματάκια, η λίμπιντο σας ανεβαίνει με τον Άρη στον 8ο ηλιακό σας οίκο, οπότε εκμεταλλευτείτε το!  Μπορεί αυτό το μήνα να είναι σχετικά χαλαρά τα πράγματα δίχως ιδιαίτερες εξελίξεις, αλλά σας περιμένει ένα καταπληκτικό 2019!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο (24/8 έως 2/9): Τις πρώτες 2-3 μέρες του μήνα θα συνεχίσουν να υπάρχουν εκνευρισμοί και νεύρα τα οποία ξεκίνησαν από τον Νοέμβριο. Από τις 4 Δεκεμβρίου και έπειτα όμως τα πράγματα φτιάχνουν και θα περάσετε έναν όμορφο μήνα, θα χαλαρώσετε, θα ηρεμήσετε και θα λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει πιο πριν. Από τις 13/12 κυρίως όπου ο Ερμής θα περάσει αυτή τη φορά ορθόδρομος στο ζώδιο του Τοξότη σας δίνετε η δυνατότητα να συσφίξετε σχέσεις ιδιαίτερα με το οικογενειακό σας περιβάλλον, να κοινωνικοποιηθείτε και να διασκεδάσετε. Γενικά θα είναι ένας ήρεμος μήνας για σας χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και προβλήματα. Αισθηματικά μπορείτε να περάσετε πολύ καλά το διάστημα από τις 2 Δεκεμβρίου έως και τις 17 Δεκεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο πρώτο δεκαήμερο του Σκορπιού και θα σχηματίζει θετική όψη με τον ήλιο σας.

2ο Δεκαήμερο (2/9 έως 12/9): Παρθενάκια του 2ου δεκαημέρου ο μήνας αυτός θα έχει για σας ορισμένες προκλήσεις και δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Ο Άρης απέναντι από το δεκαήμερό σας από τις 4 έως τις 17 Δεκεμβρίου είναι πιθανό να δημιουργήσει εκνευρισμό αλλά και τσακωμούς με φίλους, σχέσεις και συνεργάτες. Ιδιαίτερα κοντά στις 7 του μήνα, με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη αλλά και την σύνοδο Άρη με Ποσειδώνα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τις σχέσεις σας, διότι είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις, προβλήματα επικοινωνίας αλλά και απάτες. Προσπαθήστε να μην εθελοτυφλείτε, ούτε να δράτε παρορμητικά, αλλά αντίθετα σύμφωνα με τη λογική και έπειτα από αρκετή σκέψη, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να παραμυθιαστείτε και έπειτα να πέσετε απότομα στην πραγματικότητα. Επίσης, όσον αφορά τα παραπάνω ζητήματα, ιδιαίτερη προσοχή δείξτε ανήμερα των Χριστουγέννων. Από την άλλη βέβαια, με την Αφροδίτη να κινείτε στο δεύτερο δεκαήμερο του Σκορπιού από τις 17/12 έχετε μεγάλη τύχη σε ερωτικά ζητήματα, καθώς η γοητεία σας αυξάνετε και θα προσελκύετε πολύ κόσμο δίπλα σας.  Προς το τέλος του μήνα βέβαια τα πράγματα για εσάς είναι πολύ πιο ευνοϊκά, οπότε εκμεταλλευτείτε το και περάστε όμορφες γιορτές και μια υπέροχη Πρωτοχρονιά!

3ο Δεκαήμερο (13/9 έως 22/9): Παρθένοι του 3ου Δεκαημέρου ο μήνας αυτός ξεκινάει με κάποια προβλήματα, όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, λόγο της αντίθεσης του Ουρανού με την Αφροδίτη. Από τις 7/12 βέβαια τα πράγματα καλυτερεύουν και μπορείτε να αρχίσετε και εσείς να μπαίνετε σε εορταστικό κλίμα, να βγαίνετε, να διασκεδάσετε με φίλους και να περνάτε πολύ όμορφα. Επίσης, στις αρχές του μήνα με τον ανάδρομο Ερμή στον 3ο ηλιακό σας οίκο είναι πιθανό να συναντήσετε άτομα από το παρελθόν και γιατί όχι να έχετε και κάποια επανασύνδεση με κάποια παλαιότερη σχέση σας. Προς το τέλος του μήνα με τον Άρη και την Αφροδίτη να επηρεάζουν το δικό σας δεκαήμερο, υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα και παρά τους πιθανούς εκνευρισμούς και τσακωμούς είναι βέβαιο πως στα ερωτικά σας ζητήματα δεν θα βαρεθείτε και ίσως εσείς που είστε μόνοι να κάνετε και μια νέα γνωριμία!

ΖΥΓΟΣ

1ο Δεκαήμερο (23/9 έως 3/10): Και για εσάς τους ζυγούς του 1ου δεκαημέρου μια χρονιά ιδιαίτερων δυσκολιών και ταλαιπωρίας, λόγο του Κρόνου, σταδιακά φτάνει στο τέλος της. Μέχρι και τα μέσα του μήνα ίσως κάποιοι από εσάς να ταλαιπωρηθούνε για μια τελευταία φορά. Ο Κρόνος αποχαιρετώντας το δεκαήμερό σας, σας αφήνει σοφότερους και δυνατότερους να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε. Σταδιακά μπορείτε να αρχίσετε και εσείς να γελάτε και πάλι, να χαίρεστε τη ζωή και να διασκεδάζετε. Η εύνοια για εσάς αυτό το μήνα εντοπίζεται κυρίως στα οικονομικά σας ητήματα από τις 3 έως και τις 17 Δεκεμβρίου όπου η Αφροδίτη κινείτε στον 2ο ηλιακό σας οίκο. Επίσης, μεγάλη εύνοια θα έχετε και σε θέματα κοινωνικοποίησης, φιλίας, δικτύωσης και νέων γνωριμιών έως και τις 22 Δεκεμβρίου όπου ο Δίας θα κινείτε στο πρώτο δεκαήμερο του Τοξότη. Επίσης τις γιορτινές αυτές ημέρες είναι σίγουρο πως θα περάσετε πολύ καλά εάν πραγματοποιήσετε κάποιο ταξιδάκι. Αν έχετε την ευκαιρία κάντε το και δεν θα χάσετε!

2ο Δεκαήμερο (4/10 έως 14/10): Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου αυτό το μήνα και κοντά στις 7 κυρίως Δεκεμβρίου δοκιμάζεστε σε θέματα εργασίας και φυσικής κατάστασης. Προσπαθήστε να δουλέψετε με οργάνωση και σταθερότητα και αποφύγετε τους εκνευρισμούς όσο μπορείτε για θέματα τα οποία δεν είναι εύκολο να λυθούν. Επίσης, προσέξτε την υγεία σας έτσι ώστε να γλυτώσετε από την τάση αυτού του μήνα που έχετε σε ιώσεις. Μεγάλη εύνοια όσον αφορά τα οικονομικά σας εντοπίζεται από τις 18/12 με την Αφροδίτη να μπαίνει στο δεύτερο δεκαήμερο του Σκορπιού. Ο Δίας από την άλλη θα σας φέρει τύχη από τις 23 Δεκεμβρίου που θα μπει στο δεύτερο δεκαήμερο του Τοξότη και θα σας ωφελήσει σε θέματα κοινωνικοποίησης, διασκέδασης και δικτύωσης. Από το τέλος του μήνα βέβαια με τον Κρόνο να αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο οι ευθύνες όσον αφορά την οικογένεια και το σπίτι σας θα αρχίσουν να αυξάνονται. Παρόλα αυτά με αρκετή οργάνωση και πειθαρχεία μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφες γιορτές!

3ο Δεκαήμερο (14/ 10 έως 22/10): Στην αρχή αυτού του μήνα είναι αρκετά πιθανό να έχετε κάποιες ξαφνικές και συνταρακτικές εξελίξεις όσον αφορά τις σχέσεις σας, και προπάντων τις ερωτικές (κυρίως οι γεννημένοι τις 3 τελευταίες μέρες του ζωδίου). Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σας να κάνει αντίθεση με τον Ουρανό ο τερματισμός μιας κατάστασης και ίσως μιας σχέσης η οποία δεν σας ικανοποιεί πλέον είναι αρκετά πιθανή. Από την άλλη βέβαια κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια καινούρια πολύ ενδιαφέρουσα και ξαφνική γνωριμία ερωτικής φύσεως η οποία θα σας συναρπάσει, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα έχει μεγάλη διάρκεια. Μετά τις πρώτες ημέρες του μήνα δεν θα υπάρξουν άλλα συνταρακτικά γεγονότα για εσάς και θα μπορέσετε επιτέλους να ηρεμήσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε ωραία Χριστούγεννα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο (23/10 έως 1/11): Από τις 3 έως και τις 17 Δεκεμβρίου, όπου η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο ευνοείστε σε αισθηματικά και οικονομικά θέματα. Τις ημέρες αυτές εάν είστε μόνοι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε ένα νέο ενδιαφέρον πρόσωπο. Εάν είστε σε σχέση είναι καιρός να την ανανεώσετε και να περάσετε πολύ όμορφα με το σύντροφό σας. Κοντά στις 16 του μήνα με το εξάγωνο Αφροδίτης με τον Κρόνο εσείς που είστε γεννημένοι προς το τέλος του 1ου δεκαημέρου του ζωδίου είναι αρκετά πιθανό να κάνετε μια σταθερή γνωριμία είτε να σταθεροποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα γνωριμία. Με τον Δία να βρίσκετε μέχρι τις 23/12 στον δεύτερο ηλιακό σας οίκο ευνοείστε αρκετά οικονομικά. Τις μέρες των γιορτών θα περάσετε πολύ όμορφα ξέγνοιαστα με τους φίλους και αγαπημένους και μπορείτε να κάνετε και κάποιο ταξιδάκι το οποίο θα σας ανανεώσει!

2ο Δεκαήμερο (2/11 έως 11/11):  Όσον αφορά το δικό σας δεκαήμερο δεν μπορώ παρά να εστιάσω κυρίως στα ερωτικά ζητήματα καθώς αυτός είναι και ο τομέας στον οποίο θα έχετε τεράστια εύνοια! Από τις 18 έως τις 28 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη να βρίσκετε στο δικό σας δεκαήμερο, ομορφαίνετε, γίνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και λίγοι είναι εκείνοι που θα μπορούσαν να σας αντισταθούν. Ειδικά με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 21/12 ένα όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα και γενικότερα θα ζήσετε πραγματικά ονειρικές καταστάσεις! Είναι στο δικό σας χέρι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να μην τις αφήσετε να φύγουν μέσα από τα χέρια σας, ειδικά στον αισθηματικό τομέα. Το μόνο που θα ήθελα να προσέξετε κοντά την ημέρα των Χριστουγέννων είναι παρεξηγήσεις με κοντινά σας πρόσωπα σχετικά με οικονομικά ητήματα λόγω της αντίθεσης του Ερμή με τον Ποσειδώνα.

3ο Δεκαήμερο (12/11 έως 22/11): Τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκετε ανάδρομος στο δικό σας δεκαήμερο. Πιθανώς οι γεννημένοι τις 3 τελευταίες ημέρες του δεκαημέρου αυτού να έχετε κάποια προβληματάκια στην επικοινωνίας σας με τους άλλους, καθυστερήσεις αλλά και επικοινωνία με άτομα από το παρελθόν. Το πιο κερδοφόρο διάστημα για εσάς είναι το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου με τον Άρη πρώτα και την Αφροδίτη στη συνέχεια να ευνοούν ιδιαίτερα το δεκαήμερό σας. Νέες ερωτικές γνωριμίες, ανεβασμένη λίμπιντο και πολύ ερωτική διάθεση θα έχετε την περίοδο των εορτών. Είναι σίγουρο πως θα περάσετε υπέροχα Χριστούγεννα αλλά και Πρωτοχρονιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο Δεκαήμερο (23/11 έως 2/12): Τοξότες του 1ου δεκαημέρου αυτό το μήνα είστε από τα πλέον ευνοημένα ζώδια. Με το Δία να κινείται στο δεκαήμερό σας έως και τις 23/12 η τύχη είναι μαζί σας και σας προσφέρονται ευκαιρίες σε πολλαπλούς τομείς. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, δείτε φίλους, κάντε ταξίδια, γνωρίστε καινούρια άτομα. Γενικά κινητοποιηθείτε και μην αφήσετε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται τώρα να φύγουν μέσα από τα χέρια σας! Τα οικονομικά αδιέξοδα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε τον τελευταίο χρόνο λόγο του Κρόνου στον 2ο ηλιακό σας οίκο σταδιακά και κυρίως από τα μέσα του μήνα αρχίζουν  να σας αποχαιρετάνε και να βρίσκονται λύσεις. Τοξοτάκια αυτός είναι ο μήνας σας, εκμεταλλευτείτε τον!

2ο Δεκαήμερο (3/12 έως 12/12): Τοξότες του 2ου δεκαημέρου είστε και εσείς ένα από τα ζώδια τα οποία θα ζοριστούν λιγάκι παραπάνω αυτό το μήνα, αλλά μονάχα μέχρι και τις 25 Δεκεμβρίου, διότι μετά έρχονται τα πολύ καλά για εσάς. Ο Άρης από το ζώδιο του Ιχθύ θα σας φέρει αρκετό εκνευρισμό από τις 3 έως και τις 16 Δεκεμβρίου σε οικογενειακά κυρίως θέματα και θέματα σπιτιού, αλλά ίσως ακόμη και σε επαγγελματικά ζητήματα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε με την σύνοδο του Ποσειδώνα με τον Άρη κοντά στις 7 Δεκεμβρίου. Επίσης, με την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα την ημέρα των Χριστουγέννων μπορεί να έχετε μια δυσκολία επικοινωνίας με την οικογένειά σας η οποία θα σας κουράσει. Από τις 23/12 όμως με τον Δία να μπαίνει στο δικό σας δεκαήμερο παίρνεται τα πάνω σας και καλωσορίζετε την τεράστια τύχη η οποία θα σας συντροφεύσει στις γιορτινές ημέρες αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019! Πραγματικά αυτός είναι ένας λόγος για να το γιορτάσετε!

3ο Δεκαήμερο (13/21 έως 21/12): Και εσείς βρίσκεστε σε αναμονή του Δία και της μεγάλης τύχης που θα φέρει κατά τη διάρκεια του 2019. Κατά τις πρώτε πρώτες ημέρες του μήνα αυτού, πολλοί από εσάς θα κάνετε σκέψεις για το παρελθόν και ίσως νιώσετε μια νοσταλγία και μια ψυχολογική αναστάτωση, λόγο του ανάδρομου Ερμή στον 12ο ηλιακό σας οίκο. Έπειτα όμως αρχίζετε σταδιακά να ηρεμείτε και να χαλαρώνετε. Λίγο μεγαλύτερη προσοχή θέλω να μου δείξετε όσον αφορά στον εκνευρισμό που μπορεί να έχετε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Με τον Ουρανό στον Κριό ευνοείστε σε θέματα διασκέδασης, νέων γνωριμιών, κεραυνοβόλου έρωτα και πιθανός να έχετε μια εξαιρετικά παιχνιδιάρικη διάθεση αλλά και μια εκκεντρική συμπεριφορά η οποία θα προσελκύει δίπλα σας αρκετούς ανθρώπους. Θα περάσετε πολύ ωραίες γιορτές, αλλά ετοιμαστείτε για μια ακόμη καλύτερη νέα χρονιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο Δεκαήμερο (22/12 έως 31/12): Το σημαντικότερο νέο του μήνα αυτού, είναι πως ο Κρόνος έπειτα από ένα χρόνο δυσκολιών, σκληρής δουλειάς και δοκιμασιών σταδιακά αποχαιρετά το δεκαήμερό σας και μεταφέρεται στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερου. Ακόμη βέβαια και το μήνα Δεκέμβριο κάποιοι από εσάς θα συνεχίσετε να έρχεστε αντιμέτωποι με τον Κρόνο, αλλά από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά αρχίζετε να χαλαρώνεται και να απολαμβάνετε τη σοφία και τα κέρδη των μεγάλων προσπαθειών και της κούρασης που καταβάλλατε τον τελευταίο χρόνο. Οι γιορτινές ημέρες θα σας βρουν όλους απαλλαγμένους επιτέλους από το βαρύ φορτίο του Κρόνου και έτοιμους να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη δύναμη και αποτελεσματικότητα τις προκλήσεις της ζωής. Με το εξάγωνο που θα πραγματοποιήσει τώρα ο Κρόνος και η Αφροδίτη γύρω στα μέσα του μήνα η εύνοια σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα θα είναι μεγάλη. Πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία, είτε μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο είτε μέσα από ομάδες και συλλόγους, η οποία θα έχει και διάρκεια. Γενικότερα οι ημέρες των Χριστουγέννων θα σας βρουν αρκετά πιο ανανεωμένους και ανάλαφρους και έτοιμους να περάσετε όμορφα και ανέμελα!

2ο Δεκαήμερο (1/1 έως 10/1): Εσείς αυτό το μήνα αποχαιρετάτε μια για πάντα τον Πλούτωνα από το δεκαήμερό σας και αρχίζετε να νιώθετε πραγματικά ξαλαφρωμένοι και αναζωογονημένοι. Ο Πλούτωνας ο οποίος έμεινε περίπου μια εξαετία στο δικό σας δεκαήμερο σας έβαλε σε μια ψυχολογική ενδοσκόπηση και σας τόνισε με αργό αλλά ίσως οδυνηρό τρόπο τα στοιχεία εκείνα του χαρακτήρα σας τα οποία δεν ήταν πλέον λειτουργικά. Ουσιαστικά ήρθατε αντιμέτωποι με ένα μεταφορικό θάνατο και αναγεννηθήκατε μέσα από τις στάχτες σας. Τα κέρδη από όλη αυτή τη δοκιμασία θα αρχίσετε να κατανοείτε και να παίρνετε από το μήνα αυτό. Από την άλλη πλευρά βέβαια στο δικό σας δεκαήμερο σταδιακά από τα μέσα του μήνα και έπειτα αρχίζει να μπαίνει ο Κρόνος, ο οποίος ίσως σας δυσκολέψει λίγο όσον αφορά καθημερινά θέματα και ευθύνες αλλά σίγουρα θα είναι πιο βατός από τον Πλούτωνα, και θα παραμείνει στο δεκαήμερό σας πολύ λιγότερο. Εφόσον δείξετε πειθαρχία οργάνωση και σκληρή δουλειά ο Κρόνος δεν πρόκειται να σας δυσκολέψει και πολύ. Παρόλα αυτά ετοιμαστείτε και εσείς να περάσετε όμορφες γιορτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σας ευνοεί ιδιαίτερα από τις 17 έως τις 28 Δεκεμβρίου δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με παρέες και φίλους να κοινωνικοποιηθείτε και να περάσετε όμορφα με νέες ερωτικές γνωριμίες ή ήδη υπάρχουσες σχέσεις!

3ο Δεκαήμερο (11/1 έως 19/1): Ο μήνας αυτός αγαπητοί Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου αρχίζει με ανατροπές όσον αφορά επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα καθώς η αντίθεση Ουρανού- Αφροδίτης επηρεάζει τον 4ο και 10ο ηλιακό σας οίκο. Προσέξτε ιδιαίτερα μην δράσετε σπασμωδικά και χωρίς αρκετή σκέψη, ώστε η αντίθεση αυτή τελικά να σας ανταμείψει και να σας ωφελήσει, απελευθερώνοντάς σας από καταστάσεις η οποίες δεν λειτουργούν πλέον. Μετά τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου ηρεμείτε αρκετά και αναδιοργανώνεται καλύτερα τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Έχετε και εσείς αρκετές ευκαιρίες να περάσετε όμορφα και χαρούμενα Χριστούγεννα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι και το πιο ευνοϊκό για εσάς καθώς ο Άρης πρώτα και έπειτα η Αφροδίτη σας ευνοεί σε ερωτικά ζητήματα αλλά και σε φιλικές και κοινωνικές σχέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο Δεκαήμερο (20/1 έως 29/1): Το μήνα αυτό, με τον Ερμή και το Δία στο 1ο δεκαήμερο του Τοξότη έως και τις 23/12 γίνεστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς, κοινωνικοποιείστε, γνωρίζετε νέα ενδιαφέροντα άτομα. Επίσης, σας δίνεται η δυνατότητα και θα ήταν μια πολύ καλή περίοδος να ξεκινήσετε να ασχολείστε με τον εθελοντισμό αλλά και να συμμετέχετε σε διάφορες ομάδες και συλλόγους. Η επαγγελματική σας ζωή κυλάει όμορφα και χωρίς πολύ κούραση και ευθύνες, ιδιαίτερα έως και τις 17/12. Γενικότερα θα περάσετε πολύ όμορφες γιορτές και ξεκούραστες, με πολλές εξόδους και διασκέδαση, καθώς θα έχετε αρκετές προτάσεις. Γενικότερα είναι ένας μήνας κοινωνικοποίησης και διασκέδασης για εσάς. Περάστε όμορφα!

2ο Δεκαήμερο (30/1 έως 8/2): Ο μήνας αυτός ξεκινά ήρεμα και χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις για εσάς. Γύρω στις 7/12 προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά θέματα και τον εκνευρισμό που μπορεί να προκύψει σχετικά με αυτά, λόγο της συνόδου Άρη- Ποδειδώνα. Προσπαθήστε όσο είναι δυνατόν να μην κάνετε πολλές σπατάλες, αλλά επίσης να προσέξετε όσον αφορά υποσχέσεις και μεγαλεπήβολα σχέδια, τα οποία τελικά θα σας απογοητεύσουν και θα σας ζημιώσουν οικονομικά. Από τις 22 του μήνα και έπειτα με τον Ερμή και τον Δία να μπαίνουν στο δεύτερο δεκαήμερο του Τοξότη σας έρχονται αρκετές ευκαιρίες όσον αφορά τη διασκέδαση, τη δικτύωση, την κοινωνικοποίηση, αλλά και γενικότερα τις φιλικές σας σχέσεις. Γενικά θα περάσετε όμορφα και ξέγνοιαστα Χριστούγεννα με πολλές επαφές με άλλους ανθρώπους!

3ο Δεκαήμερο (9/2 έως 19/2):  Κατά τις πρώτες ημέρες του μήνα, λόγο της αντίθεσης Αφροδίτης- Ουρανού είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ξαφνικές συναντήσεις και επαφές με ενδιαφέροντα άτομα, μέσα από τις οποίες θα ανανεωθείτε ιδιαίτερα. Ίσως ανάμεσα στις επαφές αυτές να κάνετε και μια νέα σημαντική γνωριμία ερωτικής φύσεως, με κάποιο εκκεντρικό αλλά ενδιαφέρον άτομο.  Τις πρώτες 6 ημέρες του μήνα ίσως δημιουργηθούν κάποια προβλήματα και επικοινωνιακά αδιέξοδα στον εργασιακό σας χώρο, λόγο του ανάδρομου Ερμή στον 10ο οίκο σας, αλλά σύντομα θα ξεπεραστούν. Από τις 17/12 γίνεστε περισσότερο διεκδικητικοί όσον αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα. Φέτος θα περάσετε ήρεμα Χριστούγεννα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αλλά και γενικότερα χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις.

ΙΧΘΥΣ

1ο Δεκαήμερο (20/2 έως 29/2):  Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου με τον Ερμή και το Δία στο 1ο δεκαήμερο του Τοξότη έως και τις 23/12 ευνοείστε ιδιαίτερα σε θέματα καριέρας και κοινωνικής αναγνώρισης. Επίσης με την Αφροδίτη στο 1ο δεκαήμερο του Σκορπιού έως τις 17/12 μπορείτε να κανονίσετε κάποια εκδρομή καθώς τα ταξίδια ευνοούνται ιδιαίτερα. Φέτος θα περάσετε πολύ ωραία Χριστούγεννα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα χαλαρώσετε, θα διασκεδάσετε και θα έρθετε πιο κοντά σε φιλικά και οικογενειακά πρόσωπα. Ξεκουραστείτε και επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας!

2ο Δεκαήμερο (1/3 έως 9/3): Αγαπημένα μου ψαράκια του 2ου δεκαημέρου δοκιμάζονται έντονα τα νεύρα σας αυτό το μήνα, με τον Άρη να βρίσκετε στο δεκαήμερό σας έως και τις 17/12. Ιδιαίτερα με την σύνοδο Άρη- Ποσειδώνα γύρω στις 7 Δεκεμβρίου θέλω να μου δείξετε μεγάλη προσοχή, εγκράτεια, οργάνωση στη σκέψη σας και λογικές εκτιμήσεις, καθώς είναι αρκετά πιθανές για εσάς οι παρεξηγήσεις με άλλα άτομα, οι λάθος εκτιμήσεις και τελικώς οι τσακωμοί και οι αντιπαραθέσεις. Ευνοείστε πολύ από τις 17 έως τις 28 του μήνα, όσον αφορά τις σπουδές και τα ταξίδια, οπότε αδράξτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Επίσης, με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα κοντά στα Χριστούγεννα ίσως δημιουργηθούν κάποιες ασυνεννοησίες και επικοινωνιακά προβλήματα με συνεργάτες στον επαγγελματικό τομέα. Παρόλα αυτά τις τελευταίες ημέρες του μήνα ηρεμείτε και χαλαρώνετε έχοντας την ευκαιρία να περάσετε χαρούμενες γιορτές και μια καταπληκτική Πρωτοχρονιά!

3ο Δεκαήμερο (10/3 έως 20/3): Ιδιαίτερη προσοχή θέλω να μου δείξετε τις πρώτες – πρώτες ημέρες του μήνα σε οικονομικά θέματα, καθώς φαίνεται πως η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού επηρεάζει τα οικονομικά σας, κάνοντάς σας πιο σπάταλους. Επίσης, απότομες οικονομικές απώλειες θα μπορούσαν να προκύψουν αν δεν είστε συγκρατημένοι, οργανωμένοι και προσεκτικοί. Με τον Άρη στο δικό σας δεκαήμερο από τις 17 του μήνα γίνεστε περισσότερο διεκδικητικοί, παίρνεται πρωτοβουλίες, αλλά παράλληλα μπορείτε να γίνεται λιγάκι παραπάνω επιθετικοί με τους άλλους από ότι είστε συνήθως. Επίσης, η λίμπιντός σας ανεβαίνει και γίνεστε ασυγκράτητα παθιασμένοι. Με την Αφροδίτη στις τελευταίες ημέρες του μήνα (το οποίο συνεχίζεται και τον Ιανουάριο) να επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο, μπορείτε να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από ένα ταξίδι, αλλά επίσης και αν ακόμα είστε σε σχέση να πραγματοποιήσετε με το ταίρι σας ένα πολύ όμορφο ταξιδάκι!

Α. Κ.

Υ.Σ.: Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να στείλετε στο email του site: editors@smashpoint.gr  

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.