Καλός Πολίτης Αρχηγέ!!

      No Comments on Καλός Πολίτης Αρχηγέ!!

Ρε τα μάθατε τα νέα ρε;! Ο Πανάρας ρε, απολελέ και τρελελέ ο Πανάρας!

Και τι θητεία ε; Μέχρι και ελικόπτερο τον βάλανε να πετάξει τον άνθρωπο… Και λένε οι κακοήθεις μωρέ ότι έφτιαξε μόνος του μια πιστοποίηση για να κάνει την τρελίτσα του για τη πάρτη του… ενώ έκανε υπηρεσίες των χειριστών για να πάρουν άδεια… ντροπή ρε παιδιά…

Εδώ λένε ότι φόρεσε στολή καταδρομέα ενώ δεν ήταν καταδρομέας. Ο Πανάρας… που έκανε καταδρομική στα Βλάχικα και στενάξανε οι σούβλες και είπαν ήμαρτον τα κοκορέτσια. Εντάξει μπορεί να μην έχει πράσινο μπερέ, αλλά πόσοι καταδρομείς έχουν χρυσό πιρούνι;

Φήμες λένε μάλιστα ότι οι πιλότοι των Μιράζ που πετάξανε για να τον αποχαιρετήσουν προσφέρθηκαν να πληρώσουν μόνοι τους τα 28.000 € που κόστισε η πτήση τους, αλλά ο Αρχηγός ξηγήθηκε… όχι ρε! Τους είπε. Πληρώνει η χώρα. Όπως τότε που χρησιμοποιούσε το πρωθυπουργικό σκάφος για να κάνει ταξίδια. Ενώ δεν έπρεπε. Αλλά ένας είναι ο Πάνος.

Και για να δείτε τι μεγάλη καρδιά είναι ο αρχηγός. Δεν έφυγε έτσι. Πριν φύγει, έβαλε 500 άτομα στο εργοστάσιο του στρατού για να ράβουν στολές. Κρύο έρχεται, να μείνουν οι στρατιώτες χωρίς κάλτσες και εσώρουχα; Όχι βέβαια. Μπορεί να φεύγει μακριά τους, αλλά ο Πάνος τους έχει πάντα στην καρδιά του. Εντάξει υπάρχουν κάτι κακοήθεις πάλι που λένε ότι είναι έτσι κι αλλιώς διαλυμένο το εργοστάσιο και τσάμπα τους έβαλε. Δηλαδή όχι τσάμπα, μια χαρά πληρώνονται αυτοί, μια χαρά αυξήθηκαν τα έξοδα του Στρατού. Αλλά εντάξει τι λέτε, τα δικά του παιδιά έβαλε; Όχι βέβαια.

Εν τω μεταξύ δε μπορώ να σας καταλάβω. Όλο κράζετε ότι ο Αρχηγός φοράει στολές και δε πρέπει να φοράει στολές. Και μόλις φεύγει τι κάνετε; Βάζετε Υπουργό έναν ένστολο! Να δείτε πόσο τους έλειψε ο Πανάρας, που για να μην τους πέσει βαρύ που θα φύγει είπαν να βάλουν κάποιον που θα φοράει στολή μέχρι να συνηθίσουν την απουσία του.

Λοιπόν, πάω να μαντάρω καμία κάλτσα, μάθε τέχνη κι άστη να… δε ξέρετε που μπορεί να μπείτε αργότερα ε;;;

Και πάλι καλός πολίτης Αρχηγέ και καλή σταδιοδρομία σε ότι κάνεις με τη ζωή σου (γιατί για εκλογές… εντάξει ούτε εγώ δεν το βλέπω όπως τα χουμε κάνει… Μάλλον το πήρες χαμπάρι και εσύ και όσο μίλαγε ο Αλέξης είχες πάει για ψαράκι… τη καλύτερη δουλειά έκανες)

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *