Ευρωεκλογές στην Θράκη

Το βράδυ της 26ης Μαίου έφερε κάποιες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό που κάποιες πέρασαν απαρατήρητες τόσο από το λαό όσο και από όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Η κύρια αλλαγή ήταν η άνοδος του Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας στη Θράκη που θα μας προξενήσει αρκετά προβλήματα στο μέλλον ακόμα και διαμελισμό της Ελλάδος. Μα έλαβε λιγότερα ποσοστά από τις περασμένες εκλογές όπως και λιγότερες ψήφους. Ε και; Δεν το κάνει λιγότερο επικίνδυνο. Σε ένα περίστροφο είτε έχω 6  σφαίρες είτε 1 το ίδιο επικίνδυνο είναι. Έχουμε μιλήσει για το θέμα της μειονότητας στο παρελθόν αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες είναι αδιάφοροι.

Το πρώτο βήμα είναι να δούμε στο διαδίκτυο την ιστοσελίδα του θα διαβάσουμε ότι θέλει την ειρηνική συνύπαρξη Ελλήνων και Μουσουλμάνων. Όπα δηλαδή οι Μουσουλμάνοι της Θράκης δεν είναι Έλληνες; Βάση της Συνθήκης της Λωζάννης είναι Έλληνες πολίτες – Μουσουλμάνοι το θρήσκευμα και ότι στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει εθνική μειονότητα!!! Όμως εδώ βλέπουμε ένα διαχωρισμό. Επίσης θα δείτε και τη σημαία τους που είναι η σημαία της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. Δηλαδή μας το κάνουν πασιφανές ότι ο σκοπός τους είναι ο διαμελισμός της Ελλάδος και μόνο ένας ανόητος δεν το βλέπει αυτό.

Στις ευρωεκλογές (στοιχεία Δευτέρας 27 Μαίου) έλαβε το εν λόγω κόμμα στην Ξάνθη 19% ενώ στην Ροδόπη βγήκε πρώτο με διαφορά με 37% κάτι για το οποίο σήμερα Δευτέρα 27 Μαΐου πανηγυρίζουν όλες οι Τουρκικές εφημερίδες.  Τι σημαίνει αυτό; Ότι το φίδι της Τουρκίας στην Θράκη έχει ανδρωθεί και πλέον μας απειλεί.

Πως μας απειλεί; Ας δούμε το Κόσσοβο. Οι Αλβανοί του Κοσσόβου αφότου βγήκαν τα κόμματά τους πρώτα σε εκλογές ξεκίνησαν το 1996 κινήσεις διάσπασης με διεκδικήσεις για αυτονομία από τη τότε Γιουγκοσλαβία που οδήγησαν σε αντάρτικο των Αλβανών και εν συνεχεία είχαμε τα γνωστά αποτελέσματα των ΝΑΤΟικών βομβαρδισμών το 1999, την ανεξαρτησία του Κοσσόβου και εφέτος το πρώτο βήμα για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας (ένωση Κοσσόβου – Αλβανίας) όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μας. Κάτι ανάλογο θα δούμε και στην Ελλάδα με τη Θράκη άλλωστε δεν σας κάνει εντύπωση το εξής:

 • Είναι γνωστό ότι το εν λόγω κόμμα χρηματοδοτείται από το Τουρκικό προξενείο στη Θράκη μέσω της  Τουρκικής αγροτικής τράπεζας (Ziraat Bankasi) που σύμφωνα με τις Σερβικές, Βουλγάρικες, Αρμένικές και Συριακές Μυστικές Υπηρεσίες είναι βιτρίνα των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών (ΜΙΤ) με υποκαταστήματα σε Αθήνα, Ρόδο, Ξάνθη και Κομοτηνή και δίνουν άτοκα δάνεια μόνο σε Μουσουλμάνους ενώ δημεύουν και αγοράζουν οικόπεδα και σπίτια από Έλληνες οφειλέτες!!!!
 • Είναι γνωστές οι αναφορές του κυρίου Ερντογάν και των προκατόχων του για τους «Τούρκους αδερφούς» της Δυτικής Θράκης και μάλιστα έχει μιλήσει πολλές φορές για την ενσωμάτωσή τους στην «Μητέρα Τουρκία» ακόμα και με χάρτες σε σχολικά βιβλία που δείχνουν την Δυτική Θράκη σαν μέρος της Τουρκίας!!!
 • Είναι γνωστό ότι υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ που αυτοπροδιορίζονται ως «Τούρκοι» και φωτογραφίζονται άνετα και περήφανα με πορτρέτα του Κεμάλ Ατατούρκ και με τη σημαία της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης ενώ έχουν πιαστεί αρκετές φορές κάνοντας χρήση της βουλευτικής τους ιδιότητας και ασυλίας να προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες για τις μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο. Μάλιστα συνεχώς που τους βρίσκεις που τους χάνεις να είναι στην Τουρκία με σημαίες της Ανεξάρτητης Τουρκικής Δυτικής Θράκης και όποτε έρχεται κάποιος Τούρκος επίσημος τρέχουν να τον προϋπαντήσουν.

Σαν SmashPoint έχουμε αρκετές φορές αναφερθεί σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Πλέον βλέπουμε με το πιο τραγικό τρόπο να επιβεβαιωνόμαστε με τα εκλογικά αποτελέσματα αλλά και τους πανηγυρισμούς των Τουρκικών εφημερίδων.

Τι πρέπει να κάνουμε; Ως γνωστό οι Ένοπλες Δυνάμεις από μόνες τους προσπαθούν να κτυπήσουν την τουρκική προπαγάνδα και να αναχαιτίσουν τις τουρκικές κατασκοπευτικές και ανατρεπτικές ενέργειες. Αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει η πολιτική ηγεσία του τόπου να συνταχθεί και να κινηθεί πλέον δυναμικά. Να συνταχθεί ένα σχέδιο δράσης 15ετίας που να μείνει κοινό ανεξαρτήτων κυβερνήσεων για να λυθεί το πρόβλημα.  Άλλωστε λόγω της ατολμίας της πολιτείας και της δικαιοσύνης να επιβάλουν τους νόμους του κράτους, η Τουρκία αλωνίζει ανενόχλητη στην Θράκη και υπονομεύει την ειρήνη της περιοχής και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος.

Τι κινήσεις πρέπει να γίνουν; Είναι γνωστές αλλά θα αναφέρουμε 9 βασικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν ΑΜΕΣΑ – ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ -ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ:

 1. Άμεσο κλείσιμο των Τουρκικών προξενείων της Ξάνθης και Θεσσαλονίκης. Ναι θα χάσουμε το προξενείο στην Αδριανούπολη. Λίγο το κακό.  Η Ελλάδα όπως κάθε κράτος έχει δικαίωμα να κλείσει ή να ανοίξει προξενεία μιας ξένης χώρας. Με το κλείσιμο των προξενείων Ξάνθης και Θεσσαλονίκης, που αποτελούν σφηκοφωλιές των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών (ΜΙΤ), κόβουμε τις βάσεις της ΜΙΤ στην περιοχή και όποια άμεση επαφή έχει η Τουρκία με τον Μουσουλμανικό πληθυσμό της Ελλάδος.
 2. Ήταν πολύ σωστή η κίνηση της κυβέρνησης του διορισμού πριν λίγες βδομάδες Κεντρικού Μουφτή από το Μαρόκο στην Ελλάδα. Έτσι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης ξεφεύγουν από τις δαγκάνες της Τουρκίας που χρησιμοποιεί την θρησκεία για να προωθήσει την «Τουρκική καταγωγή» των Ελλήνων Μουσουλμάνων. Όμως υπάρχει και το πρόβλημα των ψευδομουφτήδων δηλαδή ιερέων που έχουν διοριστεί από την Τουρκία (!!!!) στην Ελλάδα με κύριο τον Αχμέτ Μετέ που έχει τρομερό υπονομευτικό έργο ενάντια στην Πατρίδα μας που μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο θα σας πείσει. Τι πρέπει να κάνουμε; Να επέμβει η δικαιοσύνη και η κρατική ασφάλεια να τον συλλάβει για κατασκοπία και για υπονομευτικές δράσεις κατά του Ελληνικού πολιτεύματος και να φυλακιστεί. Άλλωστε υπάρχουν πολλές αποδείξεις για τη δράση του. Έτσι οι Μουσουλμάνοι θα δεχτούν τον νόμιμο μουφτή και δεν θα γίνονται έρμαια ψευδομουφτήδων και πρακτόρων της Τουρκίας. Με αυτό τον τρόπο θα εξασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα με σεβασμό, θα χάσουν την επιρροή της Τουρκίας αλλά και θα επέλθει ηρεμία στην περιοχή που τις υπονομεύσεις των Τούρκων.
 3. Υπάρχουν βουλευτές στο Ελληνικό κοινοβούλιο που αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι!!! Μια έρευνα στο διαδίκτυο για τους τωρινούς Μουσουλμάνους βουλευτές μας θα σας πείσει. Την ίδια στιγμή υπάρχουν Έλληνες Μουσουλμάνοι που αντιτίθονται στις Τουρκικές πιέσεις και αναφέρουν την Ελληνική τους ταυτότητα  όπως η κυρία Σαμπίχα Σουλειμαν (ΣΥΡΙΖΑ) και η κυρία Χιουμειρα Αμετ Ογλου (Νέα Δημοκρατία) και όμως διώκονται μέσα στην Ελλάδα από πράκτορες της Τουρκίας!!! Τι κάνει το Ελληνικό κράτος; Τίποτε. Πρέπει τα κόμματα να σοβαρευτούν και να δουν το μέλλον της Πατρίδος. Στις εκλογές του Ιουνίου όλα τα κόμματα να βάλουν μέλη από τη Μουσουλμανική κοινότητα που έχουν Ελληνικό Εθνικό φρόνημα και αγαπάνε την Ελλάδα. Οι υπόλοιποι βάση του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής όχι μόνο δεν πρέπει να λάβουν βουλευτικό αξίωμα αλλά πρέπει να κυνηγηθούν για εσχάτη προδοσία.
 4. Άμεσα πρέπει να σταματήσει η διδασκαλία Τουρκικών σε Πομάκους στην Θράκη. Το βλακώδες αυτό μέτρο το έφερε ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου σαν Υπουργός Παιδείας. Έτσι η Τουρκία στέλνει κάθε χρόνο δασκάλους στα μειονοτικά σχολεία που εκτός από Τούρκικα προωθούν την Τουρκική προπαγάνδα. Μάλιστα οι ίδιοι οι Πομάκοι είχαν αντιδράσει αλλά ποιος τους ακούει; ( Μπορείτε να δείτε τις θέσεις των Ελλήνων Πομάκων εδώ. )
 5. Ενίσχυση στην περιοχή για να έρθουν επενδύσεις, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και αναβάθμιση της περιοχής ενώ έμφαση να δοθεί στην καλυτέρευση των συνθηκών ζωής των Ελλήνων μουσουλμάνων. Την παρούσα στιγμή οι περισσότεροι μουσουλμάνοι ζουν στην ανέχεια με τεράστια ανεργία, με ελλείψεις σε παιδεία, υγεία,  χωρίς αξιοπρεπείς συνθήκες κ.α. Αυτά εκμεταλλεύεται η Τουρκία και τους στέλνει συνεχώς γιατρούς, φάρμακα, βιβλία κ.α. Με μια στοχευμένη, συνεχή, καλά οργανωμένη και δυναμική παρουσία το Ελληνικό κράτος θα μπορέσει να φτιάξει τη ζωή των μουσουλμάνων και να  εξαλείψει την Τουρκική διείσδυση αφού δεν θα έχουν κράτημα στην προπαγάνδα τους.
 6. Με δυναμική χρήση της αστυνομίας και της ΕΥΠ για την εύρεση και σύλληψη όλων των πρακτόρων που τρομοκρατούν τους Έλληνες. Παράδειγμα η ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου που δέχτηκε 2 δολοφονικές επιθέσεις από Τούρκους πράκτορες επειδή δίδασκε στους Πομάκους. Επίσης όποιος μουσουλμάνος αντιδράσει στις κινήσεις της Τουρκίας τότε είτε θα ξυλοκοπηθεί είτε θα καεί το σπίτι του όπως έχει γίνει εκατοντάδες φορές με την Ελληνική πολιτεία θεατή.  Μάλιστα όσες φορές οι Πομάκοι πήγαν να διοργανώσουν πανηγύρια Τούρκοι πράκτορες τους επιτέθηκαν και τους ξυλοφόρτωσαν και τα πανηγύρια έγιναν με τουρκικά μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα προωθώντας την «τουρκική καταγωγή» των Πομάκων και όλα αυτά με την ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Αν η αστυνομία διασφαλίσει την ασφάλεια των μουσουλμάνων πολιτών από τις ορδές της ΜΙΤ τότε η κατάσταση θα αλλάξει προς όφελος της Ελλάδος.
 7. Η Ελλάδα αποτελεί την μοναδική χώρα της ΕΕ όπου επικρατεί η Σάρια δηλαδή  ο Ισλαμικός Νόμος. Σε όλη τη Θράκη οι μουσουλμάνοι λύνουν τις διαφορές τους σε ιερατικά δικαστήρια ενώ τα πολιτικά δικαστήρια δηλώνουν αναρμόδια. Τυχαία βέβαια όλοι οι ιεροδιδάσκαλοι που λειτουργούν τα ιερατικά δικαστήρια είναι Τούρκοι υπήκοοι ή σπουδαγμένοι στην Τουρκία και κολλητοί του Τουρκικού προξενείου με αποτέλεσμα προωθούν το σχέδιο της Τουρκίας. Έτσι δυο απλά παραδείγματα μια γυναίκα μουσουλμάνα βάση της Σάριας δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει διαζύγιο από τον άνδρα της και εννοείτε ότι η κακοποίηση γυναικών δεν διώκεται ποινικά!!! Υπάρχουν και αλλά πολλά βέβαια. Με την κατάργηση αυτού του καθεστώτος οι νομικές διαφορές θα λύνονται στα πολιτικά δικαστήρια και θα αποσβήσουμε την Σάρια που αποτελεί σκαλοπάτι της Τουρκίας για να ελέγχει τον Μουσουλμανικό πληθυσμό της Ελλάδος.
 8. Η Τουρκία μοιράζει ΔΩΡΕΑΝ δορυφορικές κεραίες και ραδιόφωνα στην Θράκη που φυσικά πιάνουν ΜΟΝΟ τουρκικούς σταθμούς και που φυσικά προωθούν την Τουρκική προπαγάνδα αφού ανήκουν όλοι οι σταθμοί στις Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες. Τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα; Φυσικά να μπλοκάρει την μετάδοση αυτών των ειδήσεων με παράσιτα κάτι για το οποίο υπάρχει κατάλληλη τεχνολογία στα Ελληνικά χέρια και αποκόπτει την όποια τουρκική προπαγάνδα σε πολύ μεγάλο βαθμό.
 9. Τέλος η Τουρκία κάθε χρόνο στέλνει δεκάδες Τουρκικής καταγωγής Ευρωπαίους πολίτες όπως και συνταξιούχους Ευρωπαίους (Γερμανούς, Ολλανδούς, Βρετανούς κ.α.), Τουρκικής καταγωγής πολίτες της ΕΕ (κυρίως από Γερμανία και Βρετανία) αλλά και Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης για να συλλέξουν στρατιωτικές πληροφορίες από στρατιωτικές μονάδες της Ελλάδας με έμφαση νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, Λήμνο, και φυσικά Έβρο. Ως στιγμή όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας, οι εν λόγω κατάσκοποι συλλαμβάνονται από τις Ελληνικές αρχές και καταδικάζονται σε 3ετή φυλάκιση με αναστολή και μετά εξαφανίζονται. Το κακό όμως έχει γίνει και πλέον υπάρχει αποθράσυνση της ΜΙΤ. Πρέπει πλέον οι στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές να πιάσουν τους εν λόγω κατασκόπους και η δικαιοσύνη να τους καταδικάσει σε 10ετή φυλάκιση άνευ αναστολής και άνευ μείωσης της ποινής όπως ορίζει ο στρατιωτικός νόμος για περιπτώσεις κατασκοπίας εν καιρώ ειρήνης. Με αυτό τον τρόπο όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την Τουρκία να επιβουλευτούν την Πατρίδα μας θα το ξανασκεφτούν και έτσι θα μειωθούν τα περιστατικά κατασκοπίας και υπονόμευσης βάση πολλών παραδειγμάτων στο διεθνές πεδίο. Την ίδια στιγμή η Μουσουλμανική μειονότητα θα δει ότι η Τουρκία δεν είναι τόσο παντοδύναμη στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να γυρίσει προς την Ελλάδα.

Με αυτές τις κινήσεις αν δράσουμε άμεσα τότε μπορούμε μέσα σε λιγότερο από 5 χρόνια να αλλάξουμε την κατάσταση εκεί και να διασφαλίσουμε:

 • Την ευημερία των Ελλήνων μουσουλμάνων
 • Την ειρήνη στην περιοχή
 • την διασφάλιση της εδαφικής μας ακεραιότητας
 • ένα καλύτερο αύριο για τις μελλοντικές γενεές

Το να το κρύψουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί απλά θα οδηγήσει στο εγγύς μέλλον σε πόλεμο όπως βλέπουμε στο Κόσσοβο. Η νίκη του Κόμματος Ειρήνης και Ισότητας είναι η αρχή των προβλημάτων στη Θράκη. Ας ξυπνήσουμε πριν είναι αργά.

Κάτοικοι Πομακικού χωριού γιορτάζουν που τα παιδιά τους κλήθηκαν από τον Ελληνικό Στρατό για να υπηρετήσουν

Θ. Σ., Αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων 

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *