Food from Soul

Θα μας ρωτήσετε γιατί μια απόφοιτος του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ γράφει συνταγές; Γιατί αφενός αποφάσισε να σπουδάσει μαγειρική (αν και αγαπάει εξίσου και την ζαχαροπλαστική) και αφετέρου γιατί όταν έχεις την όρεξη και το ταλέντο της Παγώνας, τα πράγματα γίνονται εκρηκτικά νόστιμα!

Πρόσφατη Ανάρτηση
  • Μπορεί ο Σεπτέμβρης να έχει μπει για τα καλά, όμως η καλοκαιρινή διάθεση παραμένει! Γι’αυτό θα φτιάξουμε μια τάρτα με καλοκαιρινά φρούτα που είναι ακόμα στην εποχή τους. Υλικά Για την pâtesucrée 450 […]

Παλαιοτερεσ αναρτησεισ