Food from Soul

Θα μας ρωτήσετε γιατί μια απόφοιτος του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ γράφει συνταγές; Γιατί αφενός αποφάσισε να σπουδάσει μαγειρική (αν και αγαπάει εξίσου και την ζαχαροπλαστική) και αφετέρου γιατί όταν έχεις την όρεξη και το ταλέντο της Παγώνας, τα πράγματα γίνονται εκρηκτικά νόστιμα!

Πρόσφατη Ανάρτηση
  • Μια vegan συνταγή, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Είναι γεμάτη βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και είναι χαμηλή σε θερμίδες και λιπαρά. Υλικά Για τη σούπα 3 καρότα 2 κλωνάρια σέλερι 2 πράσα 2 […]

Παλαιοτερεσ αναρτησεισ