Food from Soul

Θα μας ρωτήσετε γιατί μια απόφοιτος του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ γράφει συνταγές; Γιατί αφενός αποφάσισε να σπουδάσει μαγειρική (αν και αγαπάει εξίσου και την ζαχαροπλαστική) και αφετέρου γιατί όταν έχεις την όρεξη και το ταλέντο της Παγώνας, τα πράγματα γίνονται εκρηκτικά νόστιμα!

Πρόσφατη Ανάρτηση
  • Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι έχετε φτιάξει σιμιγδαλένιο χαλβά με την γνωστή αναλογία 1:2:3:4, όπου δεν χρειάζεται ζυγαριά αλλά μόνο ένα σκεύος το οποίο θα το χρησιμοποιήσουμε σαν δοσομετρητή. Η […]

Παλαιοτερεσ αναρτησεισ