Food from Soul

Θα μας ρωτήσετε γιατί μια απόφοιτος του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ γράφει συνταγές; Γιατί αφενός αποφάσισε να σπουδάσει μαγειρική (αν και αγαπάει εξίσου και την ζαχαροπλαστική) και αφετέρου γιατί όταν έχεις την όρεξη και το ταλέντο της Παγώνας, τα πράγματα γίνονται εκρηκτικά νόστιμα!

Πρόσφατη Ανάρτηση
  • Ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό, ιδανικό για την περίοδο του καλοκαιριού! Η συγκεκριμένη συνταγή είναι απλή, καθώς για την εκτέλεσή της δεν χρειάζονται φύλλα ζελατίνης όπως συνηθίζεται στο cheesecake […]

Παλαιοτερεσ αναρτησεισ