Food from Soul

Θα μας ρωτήσετε γιατί μια απόφοιτος του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ γράφει συνταγές; Γιατί αφενός αποφάσισε να σπουδάσει μαγειρική (αν και αγαπάει εξίσου και την ζαχαροπλαστική) και αφετέρου γιατί όταν έχεις την όρεξη και το ταλέντο της Παγώνας, τα πράγματα γίνονται εκρηκτικά νόστιμα!

Πρόσφατη Ανάρτηση
  • Μερίδες : 4 – 6 Χρόνος προετοιμασίας και μαγειρέματος : 45’🕒 Καλά καταλάβατε, πρόκειται να φτιάξουμε ένα εύκολο κινέζικο ρύζι, με απλά υλικά που λίγο – πολύ όλοι έχουμε στην κουζίνα μας! […]

Παλαιοτερεσ αναρτησεισ