Lynch

      No Comments on Lynch

Όλοι έχουμε ακούσει τον όρο Λιντσάρισμα και νόμο του Λυντς και σε όλους πάει το μυαλό στον απαγχονισμό κάποιου που δεν είναι απαραίτητα ένοχος για κάτι αλλά θυσιάζεται για να ικανοποιηθούν τα πλήθη. Θα δούμε όμως ότι αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και πως συνδυάζεται με την αντιμετώπιση του Συλλαλητηρίου της 20ης Ιανουαρίου 2019 από την κυβέρνηση και την αστυνομία.

Ο Charles Lynch (1736 – 1796) ήταν ένας Αμερικάνος κτηματίας που είχε στην δούλεψή του αρκετούς μαύρους σκλάβους. Ο Lynch σαν επιχειρηματίας είδε ότι οι σκλάβοι δεν ήταν τόσο αποδοτικοί και συνάμα μπορούσαν να εξεγερθούν, ενώ με την απλή βία δεν κατάφερνε τίποτε. Τουναντίον κατάστρεφε τους σκλάβους και τους έκανε πιο αποφασιστικούς να του εναντιωθούν. Έτσι έβγαλε το 1782 τον νόμο που Lynch που έγινε επίσημος νόμος στην πολιτεία της Virginia. Ο εν λόγω νόμος  αποσκοπούσε στην τρομοκράτηση των σκλάβων. Έτσι οι «ύποπτοι» περνούσαν μια δίκη παρωδία και εν συνεχεία μετά από βασανιστήρια τους απαγχόνιζαν. Πάντα διάλεγαν τους σκλάβους που είχαν αρχηγικές τάσεις και αυτούς που είχαν την μεγαλύτερη επιρροή. Έτσι οι υπόλοιποι σκλάβοι υποτάσσονταν λόγο φόβου. Πλέον οι σκλάβοι ένοιωθαν να μην έχουν καμία ελπίδα, ένοιωθαν τρομοκρατημένοι, ένοιωθαν ανασφαλείς.  Έτσι ότι δεν κατάφεραν οι λευκοί στο θέμα υπακοής με το μαστίγιο το κατάφεραν με τον νόμο του Lynch.

Έτσι από το νόμο του Lynch κρατάμε ότι έφερνε την απελπισία, το φόβο και την ανασφάλεια. Θα θυμίζει κάτι από την σημερινή Ελλάδα;

Βλέπουμε έτσι τα τελευταία χρόνια όλοι να είναι απελπισμένοι με το πολιτικό σύστημα και με την ανεργία. Ο κόσμος φεύγει για το εξωτερικό ενώ όσοι μένουν έχουν χάσει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και αυτό αποτυπώνεται στο γεγονός των αναποφάσιστων ψηφοφόρων και των Ελλήνων που δεν θέλουν να ψηφίσουν. Φόβος στην εργασία αν θα απολυθεί ή όχι, αν θα μπορέσει να πληρώσει τους φόρους ή θα χάσει το σπίτι του, φόβος για το αν θα μπορέσει να πληρώσει για το φαγητό του, φόβος μην τον χαρακτηρίσουν φασίστα, πατριδοκάπηλο, χρυσαυγίτη. Ανασφάλεια όπου το 70% των Ελλήνων νοιώθει ανασφάλεια.  Οι παρακρατικοί και οι ποινικοί δρουν ανεξέλεγκτοι, οι δολοφόνοι τριγυρνούν ελεύθεροι στους δρόμους, οι αστυνομία έχει δεμένα τα χέρια της, τα Sturmabteilung της ΥΑΤ επιτίθενται με δολοφονικές τάσεις ενάντια σε νομοταγείς πολίτες.

Βλέπεται τίποτε δεν είναι τυχαίο. Πράγματι τα τελευταία χρόνια ειδικά βλέπουμε μια υιοθέτηση του μοντέλου του νόμου του Lynch με σκοπό να κάνουν τους Έλληνες να υποταχθούν όπως έκαναν παλαιότερα και οι μαύροι σκλάβοι στις ΗΠΑ. Να γίνουμε πειθήνια όργανα για να τους αφήσουν να ρημάξουν τις ζωές μας και την Πατρίδα μας.

Έτσι και έγινε και στο συλλαλητήριο της 20 Ιανουαρίου 2019. Με πρόφαση την επίθεση 20 – 30 μπαχαλάκηδων αναρχικών και χρυσαυγιτών η πραιτοριανή φρουρά της ΥΑΤ εξαπέλυσε με λύσσα επίθεση ενάντια σε νομοταγείς πολίτες, σε γυναικόπαιδα, σε ηλικιωμένους. Δεν σεβάστηκαν τους δεκάδες ιερείς, τις χιλιάδες Ελληνικές σημαίες, δεν σεβάστηκαν το δίκαιο αίτημα των διαδηλωτών, δεν σεβάστηκαν το Σύνταγμα της Ελλάδος, και τέλος καταπάτησαν τον όρκο του αστυνομικού. Αλλά είπαμε Sturmabteilung (δείτε στην εγκυκλοπαίδεια τι ήταν τα Sturmabteiling και θα συμφωνήσετε ότι οι τακτικές των Ναζί με την ΥΑΤ είναι ίδιες).

Σε συνέχεια έχουμε την κυβέρνηση που υποστήριξε σθεναρά την δράση των μπράβων της ενώ έριξε το φταίξιμο στους νομοταγείς πολίτες. Η ίδια κυβέρνηση που έχει δέσει τα χέρια της αστυνομίας στο να κυνηγά εγκληματίες και επιτρέπει στο κάθε φονιά να βγαίνει άδεια, ρίχνει το φταίξιμο στο νομοταγή πολίτη. Η ίδια η Υπουργός Δημόσιας Τάξης που αποτάσσει αστυνομικούς της άμεσης δράσης που συνέλαβαν εγκληματία,  υποστηρίζει τη δράση της ΥΑΤ. Η ίδια κυβέρνηση που ξεσήκωνε τον κόσμο να βγει στο δρόμο τώρα λέει ότι όποιος διαμαρτύρεται είναι φασίστας και εχθρός. ήδη υπήρχαν και παλαιότερες δηλώσεις υπουργού που ήθελε φυλακίσεις όποιων αντιδρούν.

Αν διαβάσετε την ιστορία είναι οι ίδιες τακτικές που έκαναν οι Μπολσεβίκοι (70.000 άτομα) όταν κατέλαβαν την Τσαρική Ρωσία, με ίδιες ακριβώς τακτικές ανέβηκαν στην εξουσία οι Στάλιν και Χίτλερ.

Τώρα ήθελαν να περάσουν το μήνυμα «μην τα βάζετε μαζί μας θα σας πατήσουμε, είσαστε μόνοι σας και ανυπεράσπιστοι». Με την άνανδρη επίθεση της ΥΑΤ αποξένωσαν την αστυνομία (εννοούμε τις μάχιμες υπηρεσίες που δρουν υπερ του πολίτη) από τον κόσμο. Ο λαός να μην εμπιστεύεται τον αστυνομικό. Να φοβάται να διαμαρτυρηθεί και να έχει την σημαία του.

Η αλήθεια είναι ότι φοβούνται. Αλήθεια γιατί επισπεύδουν την ψηφοφορία για την Πέμπτη και όχι για την Παρασκευή; Διότι ξέρουν ότι αν η ψηφοφορία γίνει Παρασκευή θα έχει πιο πολύ κόσμο. Έκαναν τα επεισόδια την Κυριακή για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για να μην έχει κόσμο την Πέμπτη που θα είναι η ψηφοφορία. Είναι αυτά δείγματα πανικού ενός συστήματος που καταρρέει. Δεν είναι τυχαίες οι διαλύσεις όλων των κομμάτων που πάνε να υποστηρίξουν την νυν κυβέρνηση.

Γενικά μας θέλουν να σκύψουμε το κεφάλι. Θα το σκύψουμε; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Όχι γιατί:

  • τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι βάση της ιστορίας μας και της παράδοσής μας που έχει επιβιώσει για χιλιάδες χρόνια
  • Διότι όπως είπε ο Κολοκοτρώνης εμείς οι Έλληνες και στον Θεό μας μιλάμε όρθιοι
  • Διότι όπως είπε ο Winston Churchill “οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες»

Μα το παιχνίδι είναι χαμένο. Λάθος. Οι αρχαίοι Λακεδαιμόνιοι έλεγαν ότι πολεμούν πάντα σε ένα χαμένο πόλεμο και αν νικήσουν θα δρέψουν την δόξα και την αρετή. Έτσι και εμείς. θα συνεχίσουμε.

Και αν νομίζεται ότι έτσι απλά τα λέω θα σας φέρω ένα παράδειγμα από την Πολωνία. Οι Πολωνοί είναι ένας περήφανος λαός που έχει πολεμήσει ηρωικά επι αιώνες.

  • Το 1683 όταν οι Τούρκοι ήταν έξω από την Βιέννη και ήταν έτοιμοι να καταλάβουν την κεντρική Ευρώπη, οι Γερμανοί και οι Γάλλοι κρύβονταν. Οι Πολωνοί φτερωτοί Ουσάροι ήρθαν με τον Βασιλιά τους Γιαν Σομπιέσκι και διέλυσαν τους Τούρκους και έσωσαν την Ευρώπη.
  • Κατά την διάρκεια των Ναπολεόντειων πολέμων οι Πολωνοί σύμμαχοι του Ναπολέοντα ουδέποτε ηττήθηκαν και ουδέποτε παραδόθηκαν
  • ΤΟ 1925 ήταν η πρώτη χώρα που διέλυσε την ΕΣΣΔ όταν δέχτηκε επίθεση παρόλη την υπεροπλία σε μέσα και άτομα που είχαν οι Σοβιετικοί
  • Το 1939 με την διπλή επίθεση των Γερμανών και των Σοβιετικών οι Πολωνοί πολέμησαν μέχρι τέλους σε ένα χαμένο πόλεμο προδομένοι από όλους
  • Το 1940 στη μάχη της Αγγλίας η βρετανική Αεροπορία (RAF) είχε 2 πολωνικές μοίρες οι οποίες είχαν τις περισσότερες καταρρίψεις Γερμανικών αεροσκαφών από όλες τις υπόλοιπες μοίρες της RAF
  • Όταν το 1943 οι Βρετανοί είχαν κολλήσει στο Monte Cassino λόγω της λυσσαλέας άμυνας των Γερμανών Αλεξιπτωτιστών, τότε μπήκαν μπρος οι Πολωνοί και εκδίωξαν τους Γερμανούς
  • Όταν στο 1944 στο Άρνεμ οι Άγγλοι ήταν περικυκλωμένοι και κανείς δεν τολμούσε να πάει για τη διάσωσή τους, έτρεξαν οι Πολωνοί να πολεμήσουν ένα χαμένο αγώνα και κατάφεραν να διασώσουν 2000 βρετανούς Αλεξιπτωτιστές

Μιλάμε για ένα ένδοξο λαό με φοβερούς πολεμιστές. Έτσι όταν στις 20 Νοεμβρίου του 2017 ο Πολωνός Πρόεδρος κύριος Αντρζεί Ντούντα επισκέφτηκε την Ελλάδα κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και γονάτισε για να δείξει το σεβασμό του στους Έλληνες, κάτι που δεν έχει κάνει σε κανένα άλλο μνημείο του κόσμου. Διότι αναγνώρισε τους αγωνιστές Έλληνες.

Έτσι εμείς την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών θα είμαστε εκεί όπως οφείλουμε.

Δεν θα φοβηθούμε την προπαγάνδα των ηττημένων του 1949 που έχουν μίσος για την Ελλάδα

Δεν θα φοβηθούμε τις άνανδρες επιθέσεις του παρακράτους

Δεν θα φοβηθούμε τα νταηλίκια των μπράβων της ΥΑΤ

Και αν περάσει η συμφωνία; Συνεχίζουμε. Θα τους γυρίσουμε τη πλάτη. Όχι μόνο στις κάλπες. Θα τους φτύνουμε όπου τους βρούμε. Να νοιώθουν μιαροί, να φοβούνται τον ίσκιο τους. Όπως δηλαδή έζησε μετά την μάχη των Θερμοπύλων ο Εφιάλτης.

Ο αγώνας για την Μακεδονία τώρα ξεκινά

Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

Θ. Σ., Αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *