Ερντογάν, ο μεγάλος νικητής των Όσκαρ για το 2016

Ερντογάν, ο μεγάλος νικητής των Όσκαρ για το 2016

Στις 15 Ιουλίου 2016 στην Τουρκία ξεσπά πραξικόπημα με το στρατό να θέλει να καταλάβει την εξουσία και να έχει στείλει ομάδα καταδρομέων στην Μαρμαρίδα να βρει και να σκοτώσει τον Ερντογάν. Όμως η αυτοθυσία της αστυνομίας και πολιτών απέτρεψε τα χειρότερα και ο Ερντογάν και η Τουρκική δημοκρατία διασώθηκε. Τέλειο σενάριο από το Αρλεκιν.

Θα δούμε όμως τα παράξενα του πραξικοπήματος σε σχέση με το γνωστό πραξικόπημα του Παπαδόπουλου.

Τα ξημερώματα της 21 Απριλίου 1967 μονάδες του στρατού, της χωροφυλακής και της αστυνομίας πόλεων αιφνιδιαστικά καταλαμβάνουν καίρια σημεία στην Αθήνα ανάμεσά τους τη ραδιοφωνία, την τηλεόραση, τις τηλεπικοινωνίες και συγχρόνως συλλαμβάνουν την πολιτική ηγεσία της χώρας. Το πρωί οι Έλληνες ξύπνησαν με μια νέα κυβέρνηση που τους ήρθε ουρανοκατέβατη. Ουσιαστικά μιλάμε για μια άριστα οργανωμένη στρατιωτική επιχείρηση που στόχευσε εκεί που στοχεύουν οι καταδρομείς δηλαδή:

  • Κέντρα διοίκησης και ηγεσία του εχθρού (συλλήψεις πολιτικών, κυβέρνησης κ.α.)
  • Επικοινωνίες (Ραδιόφωνο, τηλεόραση, τηλεφωνία)
  • Μεταφορές (κατάληψη δρόμων, γεφυρών κ.α.)

15 Ιουλίου 2016 στις 22:00 ο Τουρκικός στρατός βγαίνει στους δρόμους και προσπαθεί να καταλάβει το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολής, κέντρα επικοινωνιών, το ΓΕΕΘΑ και τέλος να χτυπήσει το θέρετρο που παραθέριζε ο Ερντογάν. Τώρα ξεκινάει το πανηγύρι. Έτσι ο τρομερός τουρκικός στρατός αποτυγχάνει σε όλους τους αντικειμενικούς σκοπούς με περισσή ηλιθιότητα και δυστυχώς πολλά θύματα. Ας δούμε τα παράξενα:

  • Επιχείρηση την Παρασκευή το βράδυ όταν ο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους. Κανένα πραξικόπημα δεν θα έχει επιτυχία έτσι διότι χάνεται ο αιφνιδιασμός. Μήπως ήταν για να φανεί στις κάμερες; Λέω εγώ ο αδαής.
  • Κατάφερε η αστυνομία οπλισμένη με πιστόλια και άοπλοι πολίτες να απόκρουσαν την στρατιωτική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη έναντι στρατιωτών οπλισμένων με τυφέκια και τεθωρακισμένα οχήματα. Παράξενο όμως που οι Τούρκοι στρατιώτες έλεγαν ότι τους είπαν ότι θα έκαναν άσκηση και δεν είχαν χρεωθεί πυρομαχικά!!! Δηλαδή τα όπλα ήταν άδεια.
  • Την ίδια στιγμή σε διάφορες πόλεις της Τουρκίας την ίδια στιγμή ανακοίνωναν στο κόσμο να πάει σπίτια του και λειτουργούσαν τηλέφωνα, διαδίκτυο και τηλεόραση.
  • Στην Μαρμαρίδα έχουμε 47 Τούρκους καταδρομείς ειδικά εκπαιδευμένους από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ με πολεμική εμπειρία από Κουρδιστάν να κάνουν επιχείρηση στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Ερντογάν. Από τις κάμερες ασφαλείας βλέπουμε να μην έχουν τακτική κίνηση και να πηγαίνουν γιουργια. Από την άλλη οι 60 Τούρκοι αστυνομικοί οπλισμένοι με πιστόλια κατάφεραν να αποκρούσουν τους 47 καταδρομείς που είναι εκπαιδευμένοι, οπλισμένοι σαν αστακοί και εν συνεχεία είχαν και τον αιφνιδιασμό. Κάτι δεν κολλάει!!!!
  • Εν συνεχεία οι τρομεροί σουπερ αστυνομικοί καταφέρνουν όχι μόνο να προφυλάξουν τον Ερντογάν αλλά να τον μεταφέρουν με ασφάλεια στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος το οποίο απογειώθηκε με κατεύθυνση που αλλού στην Κωνσταντινούπολη δηλαδή στο στόμα του λύκου. Κατά την διάρκεια της πτήσης ο πιλότος του Ερντογάν κατάφερε να ξεφύγει από 2 τουρκικά μαχητικά που σηκώθηκαν με σκοπό την κατάρριψη του αεροσκάφους.

Ειλικρινά ποιος ηλίθιος σκέφτηκε αυτό το σενάριο; Ακόμα χειρότερα ποιος πίστεψε αυτό το σενάριο;

Είναι καθαρά προπαγάνδα όπως τόσα άλλα όπως άλλο πρόσφατο παράδειγμα η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία από Τούρκο αστυνομικό. Να δούμε τις λεπτομέρειες που δεν ταιριάζουν:

  • Ο Τούρκος ήταν σε διαθεσιμότητα λόγω της συμμετοχής του στο πραξικόπημα. Όμως είχε πάνω του την υπηρεσιακή του ταυτότητα και το υπηρεσιακό του όπλο που υποτίθεται ότι είχε παραδώσει.
  • Ο Ρώσος πρέσβης δεν είχε σωματοφύλακες. Τι λέμε τώρα; Πουθενά δεν θα δείτε Ρώσο πρέσβη χωρίς σωματοφύλακες. Έτσι βλέπουμε τον δολοφόνο επί 10 λεπτά να είναι ανενόχλητος.
  • Επίσης ο δολοφόνος μετά γιατί δεν διέφυγε;

Βέβαια ξαφνικά βλέπουμε ότι ο Ερντογάν έπεσε στην αγκαλιά του Βλαδίμηρου και όπως λένε και οι γραφές το ξανθό γένος θα μας σώσει υπογράφοντας συνεργασία με την Τουρκία, προωθώντας την έξοδο της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ και προμηθεύοντας την Τουρκία με τελευταίας τεχνολογίας αντιπυραυλικά και αντιαεροπορικά συστήματα.

Το πραξικόπημα ήταν μια μικρή αφορμή για τον Ερντογάν να γίνει παντοδύναμος. Άλλωστε το ίδιο έκανε 2 φορές και ο Χιτλερ. Την μια έκαψε την καγκελαρία και οι Γερμανοί κατηγόρησαν και κυνήγησαν τους Εβραίους και τη δεύτερη σκηνοθέτησε συνοριακό επεισόδιο στην Πολωνία με σκοπό να βρει αφορμή να εισβάλει ξεκινώντας το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Έτσι και ο Σουλτάνος μας κατάφερε να εδραιωθεί απομακρύνοντας καθένα που θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν εμπόδιο με πρώτο τον μέντορά του Φετουλάχ Γκιουλέν. Έτσι πλέον ελέγχει πλήρως ο Ερντογάν τις ένοπλες δυνάμεις, την αστυνομία, την δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ. Τώρα περιμένουμε το δημοψήφισμα που θα του δώσει εξουσίες σουλτάνου και δεν θα μπορεί κανείς να μετακινήσει αυτόν τον ψυχοπαθή.

Θ. Σ., Αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων 

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *