Μέχρι να μας ενώσει ο θάνατος

Όντας άνθρωπος που αγαπάει πολύ το θέατρο δε μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του φίλου μου του ΣοσιαΛηστή Οικονομολόγου, Νάσου, να πάμε στην παράσταση «Μέχρι να μας ενώσει ο θάνατος» σκηνοθετημένη από τον φίλο του Γιάννη Αγγελάκη.

Το έργο είναι βασικά ένα παραμύθι που αφορά μία βασίλισσα που έχει πρόσφατα χάσει τους γονείς της και πρέπει σύντομα να παντρευτεί. Αλλά εκείνη δε θέλει να παντρευτεί όποιον να είναι αλλά κάποιον με τον οποίο έχει κοινά ενδιαφέροντα. Το μόνο επιπλέον στοιχείο που θα δώσω εδώ είναι ότι εκτός από τη Βασίλισσα και τους ενδιαφερόμενους μελλοντικούς συζύγους, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ένα… ΚΟΡΑΚΙ! 

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο έργο δεν ήταν στη λίστα των έργων που θα παρακολουθούσα για το 2019. ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ! Ήταν μια πάρα πολύ καλή παράσταση με νέους ταλαντούχους ηθοποιούς και πολλά σκηνοθετημένα κόλπα που την έκανε ενδιαφέρουσα.  Η διάρκεια της είναι λίγο παραπάνω από μία ώρα η οποία περνάει χωρίς να το καταλάβεις.

Σήμερα και αύριο είναι οι τελευταίες μέρες παραστάσεων για φέτος (9:15 στο Θέατρο ΠΚ). Αν βρείτε χρόνο πηγαίνετε… πραγματικά θα αξιοποιήσετε το χρόνο σας ποιοτικά και ευχάριστα υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια νέων ανθρώπων που ξεκινάνε τώρα το δρόμο προς την πραγματοποίηση των επαγγελματικών τους ονείρων.

Σαράφη Βασιλική, Επικοινωνιολόγος – Κοινωνιολόγος

Υ.Σ. Η παράσταση επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Studio Μαυρομιχάλη!

Facebooktwitterpinterestinstagram

2 comments on “Μέχρι να μας ενώσει ο θάνατος

 1. Ανθή Πελλένη-Παπαγεωργίου

  Μου άρεσε πολύ η παράσταση. Επιτέλους μια φρέσκια ματιά! Και το κείμενο πολύ ωραίο. Πραγματικά διασκέδασα και πέρασα μια ωραία βραδιά! Συγχαρητήρια στους ταλαντούχους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη! Α.Π.

  Reply
  1. admin Post author

   Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας και χαιρόμαστε που σας άρεσε η παράσταση και συμφωνείτε μαζί μας.
   Ο κ. Αγγελάκης (σκηνοθέτης, συγγραφέας και παραγωγός) μου ζήτησε να σας ευχαριστήσω εκ μέρους του και εκ μέρους των ηθοποιών για τα καλά σας λόγια.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *