Δωρεάν Μεταφορά των Ευπαθών Ομάδων προς τα Εμβολιαστικά Κέντρα

Το Ραδιοταξί Κόσμος 18300, αναλαμβάνει αποκλειστικά το κόστος της μεταφοράς των πολιτών, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (ΑΜΕΑ και άποροι) και δεν έχουν άλλο τρόπο μετακίνησης, προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα της Περιφέρειας της Αττικής.

Ο Περιφειάρχης Αττικής, Κύριος Γεώργιος Πατούλης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Κύριος Αθανάσιος Αυγερινός, όντας πάντα ευαίσθητοι ως προς τις Κοινωνικές Δράσεις, ανταποκρίθηκαν άμεσα και στήριξαν εξαρχής την πρόταση του Ραδιοταξί Κόσμος 18300 ώστε να συνδράμουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια που γίνεται για την εξάλειψη του κορωνοϊού.

Οι πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή / και αντιμετωπίζουν προβλήματα μετακίνησης και επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού για την δωρεάν μεταφορά τους προς τα εμβολιαστικά κέντρα μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2104200042 ή στο 18300 πιέζοντας την επιλογή 1 ή να στείλουν e-mail στο: route@18300.gr.

Η δράση έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και τέλος Μαΐου του 2021, όπου και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων, χάρις και στην πολύτιμη υποστήριξη των εταιρειών Παράδοση Τώρα και Φαρμασερβ Λίλλυ.

Όλοι μαζί για τον συνάνθρωπό μας… Διότι κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος του…

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *