Ένας ακόμα υποψήφιος…

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

Ναι είμαι ακόμα ένας υποψήφιος. Και έχω διαβάσει όλα τα τρολαρίσματα που, όχι πάντα άδικα, γράφονται αυτή τη περίοδο για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Βέβαια ο κόσμος που τα γράφει αυτά και γελάει και κοροϊδεύει, σε αυτούς τους συμβούλους τρέχει όταν έχει ένα πρόβλημα στο δρόμο ή το πεζοδρόμιό του κτλ κτλ… αλλά αυτά τα ξεχνάμε.

Τέλος πάντων, τα έφερε η μοίρα και είμαι και εγώ ένας από αυτούς. Βέβαια εγώ είμαι Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Ελληνικού. Η διαφορά είναι ότι σε έναν Ενιαίο Δήμο, Ελληνικό – Αργυρούπολη, εγώ θα ασχολούμαι με θέματα μόνο του Ελληνικού και άρα ψηφίζομαι μόνο από το Ελληνικό.

Γιατί κατεβαίνω; Ε λοιπόν, η απάντηση αυτή τη φορά είναι πολύ πιο εύκολη από τις προηγούμενες δύο. Τότε έλεγα ότι είχα εμπιστοσύνη για το έργο που θα γίνει. Τώρα το βλέπω και το βλέπετε. Περισσότερα από 200 έργα, σωστή διαχείριση και δημιουργία πλεονάσματος κτλ κτλ. Πλέον δεν κατεβαίνω με έναν πολλά υποσχόμενο υποψήφιο Δήμαρχο, αλλά με έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο (και δεν το λέω μόνο εγώ αυτά, τα λένε και άνθρωποι με δεκαετίες πείρας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση) Δήμαρχο.

Τι πιστεύω ότι θα πετύχω; Δεν θα ευλογήσω τα γένια μου ότι είμαι ο καλύτερος και θα αλλάξω τα πάντα και όλα θα γίνουν ρόδινα και θα περπατάτε στο πεζοδρόμιο και ξαφνικά φράουλες με σαντιγύ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να μη βγάλω ψεύτες αυτούς που με εμπιστεύτηκαν.

Και λίγα πράγματα για εμένα. Είμαι Οικονομολόγος με Μάστερ στην Ναυτιλία (και μερικά βραβεία με αυτό), Ιδιωτικός Υπάλληλος χρόνια τώρα, ενώ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ζω, σπουδάζω και εργάζομαι στο Ελληνικό. Έχω δραστηριοποιηθεί σαν μέλος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Παιδείας του Δήμου, ενώ προσπαθώ να προσφέρω στην Ομάδα Πυροπροστασίας (ΕΟΔΠΕΑ) του Δήμου και (αυτό που με κάνει περισσότερο περήφανο) είναι εθελοντής καθηγητής Μαθηματικών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Μαζί με τα παραπάνω είμαι και μέλος της Συντακτικής Ομάδας του SmashPoint, οπότε δε χρειάστηκε να βάλω μέσον για να δημοσιεύσουν αυτό το άρθρο. Βασικά το έκανα μόνος μου. Δε ξέρω αν τα παραπάνω με κάνουν ικανό να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας, αλλά αν πιστεύετε ότι αρκούν, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Νάσος Μάμαλης, Οικονομολόγος
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Ελληνικού

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *