Αυτό που δε ξέρουν οι γυναίκες

Δε το περιμένατε κάτι τέτοιο από εμένα ε; Να ξέρω κάτι που δε ξέρει κάποιος άλλος; Κι όμως, όχι μόνο ξέρω, αλλά θα τολμήσω να πάω κόντρα στα πλάσματα που δεν χρειάζονται ποτέ εγκυκλοπαίδεια επειδή τα ξέρουν όλα.

Θα σας πω, λοιπόν, δέκα πράγματα που οι γυναίκες δεν ξέρουν και ίσως να μην υποψιάζονται καν… Και αν θέλετε με πιστεύετε…

  1. Εντάξει, κανένας άντρας δεν καταλαβαίνει τις γυναίκες όσο θα ήθελε. Βασικά, οι γυναίκες καταλαβαίνουν τις γυναίκες και μισεί η μια την άλλη (Αλ Μπάντυ, Παντρεμένοι με παιδιά, Αθάνατε Αλ…). Αλλά ξέρετε κάτι κορίτσια; Σας καταλαβαίνουμε περισσότερο από ότι νομίζετε. Απλά δε το δείχνουμε για να κρατήσετε το μυστήριό σας.
  2. Αρέσουν ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ τα κοπλιμέντα. Ειδικά όταν αφορούν εμφάνιση και σώμα. Μπορεί να μας αρέσουν λίγο περισσότερο από ότι αρέσουν σε εσάς, ίσως γιατί εμάς δεν μας τα κάνουν τόσο συχνά… (ακόμα και σε εμένα… ΤΟ Σώμα…)
  3. Η ομορφιά, είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ. Μη πεθάνετε στην πείνα για να γίνετε σαν εκείνο το (καχεκτικό για εμένα) super model που βλέπετε στα περιοδικά. Σε πολλούς άντρες (αν όχι στους περισσότερους ειδικά στην Ελλάδα) αρέσει η γυναίκα να έχει πιασίματα. Και σε μερικούς μπορεί να αρέσουν τα ακόμα περισσότερα πιασίματα. Το ιδανικό σώμα δεν είναι αυτό που βλέπετε συχνά σε περιοδικά. Ωραίες οι τέλειες αναλογίες (90*60*90 που λένε) αλλά το τέλειο σώμα είναι αυτό που κάνει εσάς να νιώθετε άνετα με τον εαυτό σας και εμάς να νιώθουμε άνετα να συνοδεύουμε μια γυναίκα και όχι κούκλα βιτρίνας (που εμείς τρώμε πιτόγυρα και αυτή μπρόκολο…. ε όχι…)
  4. Θυμάστε αυτές τις ατέλειες που προσπαθείτε να καλύψετε με ρούχα, μεικ απ ή ότι άλλο; Τις προσέχουμε περίπου όσο θα προσέχαμε και ένα σπίτι που είναι ελαφρώς ακατάστατο. Δηλαδή καθόλου…
  5. Δεν μας ενδιαφέρει το στυλ των ρούχων που φοράτε. Μια γυναίκα μας αρέσει το ίδιο με βραδινό φόρεμα, ρούχα γυμναστηρίου ή πυτζάμες. Οι γυναίκες δεν προσπαθούν να είναι στυλάτες για τους άντρες αλλά για τις άλλες γυναίκες…
  6. Κουτσομπολεύουμε και εμείς για εσάς με τους φίλους μας. Απλά η θεματολογία μας είναι εντελώς διαφορετική (και δε θα τη μάθετε ποτέ)
  7. Μην μας ρωτάτε τι θέλουμε να φάμε. Το φαγητό στον άντρα είναι σαν την βενζίνη. Αν είναι σε καλή τιμή και ικανοποιητική ποιότητα, δεν μας ενδιαφέρει το όνομα. Θα μπορούσαμε να πάμε σε εστιατόριο με μακαρόνια και να παραγγείλουμε απλά 15 € μακαρόνια. Πάρτε πρωτοβουλία, πείτε τι σας κάνει όρεξη. Τα άλλα θα τα βρούμε.
  8. Μας αρέσει πολύ να μας δίνετε την ευκαιρία να επιδεικνύουμε τις ικανότητές μας. Από κάτι πολύ απλό, όπως να μας πετάξετε κάτι για να το πιάσουμε αντί να μας το δώσετε, μέχρι να μας ζητήσετε να φτιάξουμε τον νεροχύτη. ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να φαίνεστε ευγνώμονες ακόμα και αν δεν τα καταφέρουμε ή τα κάνουμε όλα… εεεε… καταλάβατε, ενώ το κάνουμε.
  9. Τα δύο πιο σημαντικά για το τέλος. Ακόμα και ο πιο (φαινομενικά) αναίσθητος άντρας, έχει αισθήματα. Αλλά έχει μάθει/συνηθίσει/αρνηθεί (διαλέξτε εσείς) να μην τα εκφράζει εύκολα, άλλωστε συνήθως οι άντρες δεν επηρεάζονται τόσο πολύ από αυτά όσο οι γυναίκες. Μην θυμώνετε αν δεν δείχνουμε τι αισθανόμαστε ή τι σκεφτόμαστε ανά πάσα στιγμή. Απλά δεν επηρεαζόμαστε τόσο πολύ από αυτό όσο εσείς.
  10. Τέλος και βασικότερο. Το μυαλό του άντρα (ναι έχει, ότι και να λέτε) είναι σαν μια αποθήκη με κουτιά. Ανοίγεις το ένα κουτί που λέει “Ποδόσφαιρο” και όσο είσαι μέσα σε αυτό το κουτί δεν μπορείς με τίποτα να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Το ίδιο με τα κουτιά που λένε “Σχέση”, “Φαΐ”, “Δουλειά” κτλ κτλ. Αλλά το βασικό είναι ότι υπάρχει ένα κουτί που λέει “Τίποτα”. Και όχι απλά υπάρχει, αλλά είναι ένα κουτί που μας αρέσει να επισκεπτόμαστε αρκετές φορές την ημέρα. Όταν ρωτάτε έναν άντρα τι σκέφτεται και σας λέει “Τίποτα”, ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ! Το δικό μας “Τίποτα” δεν είναι σαν το δικό σας. Απλά αφήστε τον στην ησυχία του. Επίσης να αναφέρουμε ότι το κουτί αυτό είναι και το μεγαλύτερο στην αποθήκη, οπότε ο καθένας θέλει το χρόνο του για να βγει από εκεί.

Σας είπα δέκα πράγματα που δε ξέρετε. Συμφωνείτε; Διαφωνείτε; Τα ξέρετε; Είμαι όλος αυτιά για προτάσεις για προσθήκες ή αλλαγές στη λίστα.

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *