Το Συλλαλητήριο για την Μακεδονία και Προπαγάνδα

Στις 21 Ιανουαρίου έλαβε μέρος ένα μεγάλο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονική αλλά και σε άλλες πόλεις του εξωτερικού όπου είδαμε το ρόλο των Ελληνικών ΜΜΕ και κάποιων καθοδηγούμενων για την προπαγάνδα ενάντια σε αυτή τη προσπάθεια.

Το συλλαλητήριο όπως γνωρίζουμε έλαβε μέρος για να διαμαρτυρηθεί ο κόσμος και να αξιώσει την μη χρήση του ονόματος Μακεδονία από το κράτος των Σκοπίων. Υπήρξε μια κίνηση που ο απλός Έλληνας πέρα πολιτικών πεποιθήσεων διαδήλωσε για την Πατρίδα του.

Δυστυχώς όμως αυτή η προσπάθεια υπονομεύτηκε από δηλώσεις διαφόρων αξιωματούχων και ειδικά του Δημάρχου Θεσσαλονικής κυριού Μπουτάρη όπως και μελών της Κυβέρνησης που δεν έλειψαν να χαρακτηρίσουν όλους όσους έλαβαν μέρος σαν ακροδεξιούς και φασίστες. Δηλαδή άμα διαδηλώνεις για την Πατρίδα σου είσαι φασίστας άμα διαδηλώνεις για τη Βενεζουέλα είσαι άνθρωπος και δημοκράτης. Τελικά η βλακεία των ανθρώπων είναι πράγματι ανίκητη.

Όμως έγιναν κάποια θέματα προπαγάνδας που επιβεβαιώνουν παλαιότερα άρθρα μας για τα ΜΜΕ, τους χούλιγκαν αναρχικούς και τέλος το ρόλο της πολιτικής ελίτ.

Ας ξεκινήσουμε με τον κόσμο. Είδαμε σε πλάνα ότι υπήρχε μια τεράστια λαοθάλασσα αλλά τα δικά μας ΜΜΕ ανέφεραν ότι ανέβηκαν δεκάδες Έλληνες. Δεκάδες δεν θα δημιουργούσαν την λαοθάλασσα που είδαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι ενώ στην αρχή τα ΜΜΕ ανέφεραν περί τους 40.000 διαδηλωτές στο τέλος ανέφεραν 90.000 κόσμο. Οι διοργανωτές ανέφεραν για 500.000 κόσμο. Τι ισχύει τελικά;

Κύριοι είτε μας αρέσει είτε όχι τα ΜΜΕ έλαμψαν δια της απουσίας τους. Δεν είναι τυχαίο ότι ΚΑΝΕΝΑ μεγάλο κανάλι δεν αναμετάδωσε στιγμιότυπα της τεράστιας αυτής κινητοποίησης ενώ κάποια που μίλησαν για λίγο στο βραδινό δελτίο ανέφεραν για 90.000 κόσμο. Όμως την ίδια στιγμή που οι δικοί μας δημοσιογράφοι ανέφεραν για 90.000 έχουμε τα εξής:
• Deutsche Welle (Γερμανία): ανέφερε για πάνω από 500.000 διαδηλωτές
• RAI (Ιταλία): ανέφερε για περίπου 800.000 διαδηλωτές
• ΜΜΕ της ΠΓΔΜ: ανέφεραν για πάνω από 500.000 διαδηλωτές.
Τελικά ο αριθμός σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας πράγματι ήταν περί τους 500.000 Έλληνες.

Την ίδια στιγμή όμως δεν μάθαμε καθόλου για παράλληλες διαδηλώσεις Ελλήνων του εξωτερικού που έλαβαν μέρος σε Μελβούρνη, Στουτγάρδη, Ντίσελντορφ, Λονδίνο, Μόντρεαλ, Σικάγο, Νέα Υόρκη, Βιέννη κα. Γιατί τα αποκρύψανε τα δικά μας ΜΜΕ;
Έτσι επιβεβαιωνόμαστε σαν Smashpoint ότι τα δικά μας ΜΜΕ πλάθουν μια αντεθνική προπαγάνδα εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα.

Εν συνεχεία μεγάλη εντύπωση μου κάνει η χρήση του παρακράτους να εμποδίσει την εν λόγω συγκέντρωση από το να πραγματοποιηθεί. Έτσι είδαμε;

• Αγρότες να κλείνουν τους δρόμους (ανακοινώθηκαν οι κινητοποιήσεις όταν ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του συλλαλητηρίου) και να εμποδίζουν τον κόσμο να μεταβεί. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Μιλάμε για περίπου 284 λεωφορεία που δεν μπόρεσαν να μεταβούν δηλαδή για περίπου 14.000 κόσμο που εμποδίστηκε να λάβει μέρος.

• Είδαμε τους γνωστούς χούλιγκαν, (τα δικά μας παιδιά σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής κύριο Βούτση) να προσπαθούν να σπάσουν την διαδήλωση όπως έκαναν το 2008 όπου δολοφόνησαν 4 ψυχές στη marfin. Γιατί διατάχτηκε η αστυνομία να προστατεύσει τους χούλιγκαν αλλά όχι τους φιλήσυχους πολίτες που διαδήλωναν; Τι θα γίνει με τους 15 προσαχθέντες χούλιγκαν; Σίγουρα σήμερα το πρωί θα αφεθούν ελεύθεροι.

Τα παραπάνω δεν είναι τυχαία κάτι εξυπηρετούν και σίγουρα όχι κάτι το Εθνικό.
Τέλος θα ήθελα να σταθώ στην πολιτική ηγεσία που για μένα ήταν πλην ορισμένων εξαιρέσεων ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Είδαμε πλήρη απαξίωση από βουλευτές της Αριστεράς. Γιατί κύριοι; Δηλαδή το θέμα της Μακεδονίας δεν σας συγκινεί; Αν όμως διαδήλωναν για τους ομοφυλόφιλους, τη αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, την αποφυλάκιση τρομοκρατών θα ήσασταν φάτσα κάρτα. Η Νέα Δημοκρατία έχει καταντήσει να λειτουργεί με τσιφλίκια αντί να υπάρχει μια σύσσωμη στάση από όλα τα στελέχη της. Δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει οι πολιτικοί μας ότι είμαστε σε μια κατάσταση «πολέμου» που επιβάλλεται να έχουμε ομόνοια μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, λαϊκισμούς και προσωπικές ατζέντες. Σκοπός είναι ένας η ΕΛΛΑΔΑ .

Επίσης απαράδεκτη ήταν και η στάση της Εκκλησίας που δεν υποστήριξε πουθενά το συλλαλητήριο. Να θυμίσω σαν αξιωματικός τον κ. Αρχιεπίσκοπο ότι ναι ο φανατισμός δεν είναι κάτι κάλο αλλά η δυναμική του συλλαλητηρίου είναι ένας άσσος στο μανίκι του κυρίου Κότζια που διαπραγματεύεται με τον κύριο Νίμιτς που ήδη αναφέρει τα Σκόπια Μακεδονία και τους Σκοπιανούς Μακεδόνες. Με τον κύριο Ιερώνυμο θα τρίζουν τα κόκκαλα των χιλιάδων κληρικών που θυσιάστηκαν για την Ελλάδα με κύριο τον Δεσπότη Γερμανό Καραβαγγέλη μια από τις ψυχές του Μακεδονικού Αγώνα.

Το επόμενο συλλαλητήριο θα είναι στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου. Ειλικρινά εύχομαι ο κόσμος να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο και να δούμε τον κύριο Πρωθυπουργό μαζί με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς μαζί να ενισχύσουν το συλλαλητήριο και περάσουμε το μήνυμα ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και έτσι θα βοηθήσουμε την διαπραγματευτική ομάδα του κυρίου Κοτζιά στο δύσκολο έργο της.

Θ. Σ., Αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων

Facebooktwitterpinterestinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *