Υλικά για 4 άτομα
400 γρ. Τομάτες
1 τεμ. Αγγούρι
1 τεμ. Κρεμμύδι
1 τεμ. Πράσινη Πιπεριά
250 γρ. Φέτα
20 τεμ. Μαύρες Ελιές
1 κ.π. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
1 κ.π. Ρίγανη
1 κ.π. Κάπαρη
Εκτέλεση
- Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τις τομάτες
- Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και κόβουμε το αγγούρι
- Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε λεπτές φέτες (ροδέλες)
- Κόβουμε σε μικρά καρέ τη φέτα
- Ντεκοράρουμε την χωριάτικη σε πιάτο ή σαλατιέρα με τα υπόλοιπα υλικά.
- Ραντίζουμε με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Πάνου Κώστας, Σεφ