Λίγα λόγια για εμάς

Γιατί η κάθε άποψη… απέκτησε φωνή!

Οι  πιο ωραίες ιδέες έρχονται πάντα αναπάντεχα, έτσι και το εν λόγω site προήλθε από μια ιδέα που ‘‘έπεσε’’ στο τραπέζι την ώρα του καφέ. Καθημερινά στις παρέες συζητούνται διάφορα θέματα και ο καθένας λέει την άποψη του, δημιουργούνται διαφωνίες και συγκρούσεις αλλά και όμορφα συμπεράσματα. Αυτό που σκεφτήκαμε εμείς είναι το εξής :  γιατί να μην παρουσιάσουμε αυτές τις απόψεις μας σε ένα ευρύτερο κοινό, με σκοπό και να λάβει πολύς κόσμος μια διαφορετική άποψη σε κάποιο καθημερινό θέμα από εμάς , αλλά και εμείς να έρθουμε αντιμέτωποι με αντίθετες απόψεις που θα μας δώσουν μια σφαιρικότερη άποψη των καθημερινών πραγμάτων. Και έτσι δυστυχώς ή ευτυχώς για εσάς το Smash Point , ένα site ενημέρωσης είναι γεγονός. Θα μιλήσουμε για διάφορα θέματα σε καθημερινή βάση , με ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα αναρτήσεων , όπου κάθε μέρα θα έχει το δικό της άρθρο προς συζήτηση και με εκλεκτά guest πέραν της συντακτικής μας ομάδας προκειμένου να ‘‘ πλουτίσουμε’’ ακόμη περισσότερο την ποικιλία θεμάτων μας. Σας Καλωσορίζουμε λοιπόν και περιμένουμε τα σχόλια σας , τις απόψεις σας αλλά και ακόμη και τα δικά σας άρθρα πάνω στα θέματα που σας αρέσουν.

Λίγα Λόγια για την Συντακτική μας ομάδα


Σταγόνες Πολιτικής
Γεώργιος Βάλλας 

MSc Soil Science & Chemistry of Soil
Tοπικός Σύμβουλος Αργυρούπολης

Ο Γεώργιος Βάλλας είναι Εδαφολόγος – Χημικός απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται με τα κοινά από το 2010, έχει εκλεγεί δύο συνεχόμενες φορές και είναι Τοπικός Σύμβουλος Αργυρούπολης με τη παράταξη Ενωμένη Πόλη του νυν Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Ιωάννη Κωνσταντάτου.

 

Ο ΣοσιαΛηστής Οικονομολόγος
Νάσος Μάμαλης

MSc Maritime

Ο Νάσος Μάμαλης είναι κάτοχος τίτλων σπουδών στα Οικονομικά και στην Ναυτιλία και Διεθνές Εμπόριο από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Έχει εμπειρία στον τομέα των Οικονομικών και έχει λάβει μέρος σε οικονομικά συνέδρια γνωστών οργανωτικών Οίκων.

                
Society’s Reflection
Βασιλική Σαράφη

Public Relations and Communications Expert

H Βασιλική Σαράφη είναι κάτοχος ΜΑ στην Παγκόσμια Επικοινωνία (AmericanUniversity of Paris) και BA στις Διεθνείς Σχέσεις με Μinors στην Ψυχολογία και Κοινωνιολογία και Δίπλωμα στα Διεθνή Ανθρώπινα Δικαιώματα (Webster University – Geneva Campus). Έχει μεγάλη ενασχόληση στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων, Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης και στη Διοργάνωση Εκδηλώσεων.

CineCore
Κωνσταντίνος Κατσιάμης 

3D Animator , Multimedia Producer

Ο Κωνσταντίνος Κατσιάμης είναι απόφοιτος του Middlesex University με πτυχίο και μεταπτυχιακό στον τομέα του 3D Animation and Multimedia Productions. Έχει μεγάλη ενασχόληση, λόγω του επαγγελματός του, με τον τομέα του Kινηματογράφου καθώς και των Video Games.

 

 

Health’s Spot
Γιάννης Μιχαλαρόγιαννης
Διατροφολόγος, Γυμναστής

Ο Γιάννης Μιχαλαρόγιαννης έχει σπουδάσει στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ Διατροφολογία-Διαιτολογία καθώς και Αθλητισμό. Έχει δουλέψει ως προπονητής σε διάφορα γυμναστήρια καθώς και ως σύμβουλος ισορροπημένης διατροφής. Έχει συμμετάσχει ως  εισηγητής σε διάφορα σεμινάρια περί Άσκησης και Διατροφής.

Go Cook Yourself!
Κων/ντίνος Πάνου
Σεφ

Ο Κων/νος Πάνου είναι σεφ, απόφοιτος της Σχολής Le Monde με δύο μεταπτυχιακά στην μαγειρική και την ζαχαροπλαστική. Έχει εργαστεί σε υπεύθυνες θέσεις στον τομέα του και του αρέσει να πειραματίζεται με το γευστικό αποτέλεσμα παλαιών συνταγών.

Manibus Veritatis
Γεώργιος Α. Ράπτης 
Ιστορικός

Ο Γεώργιος Α. Ράπτης συμμετέχει στο πρόγραμμα σπουδών B.A. History (Honours) του University of Highlands & Islands, UK και είναι απόφοιτος της Σ.Τ.Ε. Ανάβυσσου (ΜΑΓ).Έχει λάβει μέρος σε πανευρωπαϊκά σεμινάρια Μεσαιωνικής και Νεότερης Ιστορίας. Ασχολείται με τη συγγραφή ενώ έχει αποσπάσει τη 2η θέση στον διαγωνισμό φανταστικής ιστορίας νέων συγγραφέων του Perth College UHI. Σαν μέλος του συνόλου παραδοσιακής και Βυζαντινής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Αγρίνιου, έχει διακριθεί σε πανευρωπαϊκούς και πανελλήνιους διαγωνισμούς.

Χρώμα στον Κήπο σας
Γεωργία Σουμπασάκου
Γεωπόνος

Η Γεωργία Σουμπασάκου είναι Γεωπόνος – Εδαφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και ημερίδες σχετικά με τις επιστήμες της Γεωπονίας και του Περιβάλλοντος. Αυτή την περίοδο παρακολουθεί σεμινάριο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών που έχει ως θέμα την Ανθοκομία – Κηποτεχνία.

Φίλοι και Συνεργάτες

Όλα είναι θέμα οπτικής
Χρυσούλα Ζυβοπούλου
Καλλιτέχνης

Η Χρυσούλα Ζυβοπούλου είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Τ.Ε.Ι. Αθήνας, της δραματικής σχολής ΙΑΣΜΟΣ (Β.Διαμαντόπουλου), εχει πτυχίο επαγγελματικού μακιγιάζ κ δασκάλας χορού Latin (American). Επίσης ασχολείται χρόνια με το Flamenco. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις καθώς και σε παραστάσεις χορού. Ζωγραφίζει πάνω σε μπλούζες κ συλλέγει στιγμές απο την καθημερινή ζωή.

V for Vassia
Bάσια Γκούβρα
Πολιτισμιολόγος, Ενδυματολόγος 

Η Βάσια Γκούβρα είναι απόφοιτος του τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημιού Πατρών. Έχει επίσης ασχοληθεί με τον τομέα της μόδας καθώς συνεχίζει τις σπουδές της στο Σχέδιο Μόδας και Ενδυματολογίας.  

 

Artemis’ Corner
Άρτεμις
 Μελιγκώνη
Ηair Stylist and Make-Up Artist

Η Άρτεμις Μελιγκώνη είναι ιδιοκτήτρια επιχείρησης πάνω στον τομέα της κομμωτικής και της αισθητικής. Έχει μεγάλη ενασχόληση στον τομέα  του καλλωπισμού με ειδίκευση στον τομέα της ομορφιάς και της Διατροφολογίας.